Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2015 00:35

Almanya intikamını aldı

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Almanya, Commerzbank Arena'da Polonya'yı 3-1 yendi.

Almanya intikamını aldı
almanya

Düello tadında geçen maçın gol perdesini 12. dakikada Thomas Müller açtı ve Almanya'yı 1-0 öne geçirdi. İlk golün ardından baskıyı artıran Panzerler, sadece 7 dakika sonra Götze ile farkı ikiye çıkardı.

Bu golün ardından maçta dengeleri sağlayan Polonya, oyuna ortak oldu. Art arda gelen ataklar sonuç verdi ve 36. dakikada Bayern Münihli Lewandowski farkı 1'e indiren golü kaydetti.

Golün ardından ilk yarıda başka gol olmadı ve 45 dakika sonunda Almanya soyunma odasına 2-1 galip gitti.

Maçın ikinci yarısı adeta kıran kırana geçti. İki takımın karşılıklı ataklarıyla şenlenen maçta Polonya baskıyı kursa da beraberlik golünü bir türlü bulamadı. Polonya'nın etkili futboluna karşılık veren Almanlar, 82. dakikada Götze ile farkı ikiye çıkardı ve Polonya'nın fişini çekti: 3-1.

Böylece ilk maçta Polonya'da rakibine 2-0 ile boyun eğen Almanya, rövanşta intikamını almış oldu. Bu sonucun ardından üç puanı hanesine yazdıran Almanya, 16 puanla grup liderliğine yükseldi ve Polonya 14 puanda kalarak 2. sıraya düştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...