Tgrt Haber
29 Haziran 2021 21:50

Almanya'yı deviren İngiltere çeyrek final biletini kaptı

EURO 2020 son 16 turu maçında İngiltere ile Almanya karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz biten maçın ikinci yarısında açılan İngilizler, Sterling ve Kane'in golleriyle maçtan 2-0 galip ayrılıp çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Almanya'yı deviren İngiltere çeyrek final biletini kaptı
İNGİLTERE,ALMANYA,EURO 2020,FUTBOL

EURO 2020'de bu akşam erken final niteliğinde bir karşılaşma oynandı. Wembley'de oynanan maçta turnuvanın favorileri arasında gösterilen İngiltere ile Almanya karşı karşıya geldi. 

DÜĞÜM İKİNCİ YARI ÇÖZÜLDÜ

İki takım da mücadeleye kontrollü başladı. Adına yakışır futbolun oynanmadığı maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci taraftar desteğini arkasına alan İngiltere oyuna ağırlığını koydu. Dakikalar 75'inci Luke Show'un ceza sahasına kestiği pasa dokunan Sterling topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi: 1-0. 

Almanya'yı deviren İngiltere çeyrek final biletini kaptı

Bu golden kısa süre sonra Almanlar Thomas Müller ile çok net bir gol pozisyonundan faydalanamadı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Müller'in şutunda top direğin dibinden dışarı çıktı ve Almanya beraberlik fırsatından yararlanamadı. 

KANE NOKTAYI KOYDU

Son dakikalarda Almanya beraberlik golü için yüklenirken İngiltere kontra ataklarla tehlike oluşturmaya çalıştı. Dakikalar 86'yı gösterdiğinde sahneye çıkan İngiliz golcü Harry Kane, attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

Almanya'yı deviren İngiltere çeyrek final biletini kaptı

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca İngiltere tur atlayan taraf oldu. İngilizlerin çeyrek finaldeki rakibi, İsveç-Ukrayna eşlemesinin galibi olacak. Almanya'nın başında son turnuvasına çıkan teknik direktör Löw ise turnuvaya erken veda edilmesi nedeniyle hayal kırıklığına uğrattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...