Tgrt Haber
10 Ocak 2014 11:27

Alpaslan Öztürk Kasımpaşaspor'da

Kasımpaşa, Standart Liege’nin 20 yaşındaki orta saha futbolcusu Alpaslan Öztürk ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaştı.

Alpaslan Öztürk Kasımpaşaspor'da
Standart Liege’nin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk,Kasımpaşa,sözleşmeye imza attı,

Standart Liege’nin 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk, Antalya kampında düzenlenen imza töreninde kendisini satın alma opsiyonuyla beraber sezon sonuna kadar kiralık olarak Kasımpaşa’ya bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninin ardından Kasımpaşa’ya transfer olduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Alpaslan Öztürk, "Büyük hedefleri olan, yükselen bir değer olan Kasımpaşa beni istediği için çok mutluyum.
İngiltere’den, Belçika’dan ve Türkiye’den teklifler geldi ama burada olmak daha önemli benim için. Burada forma giyen önemli isimler var. Burada onlarla beraber oynamak gurur verici olacak. Öncelikli hedefim buraya bir şeyler katmak, öğrenmek ve daha sonra burada kalıcı olup, A Milli Takım formasını giymek" diye konuştu.Profesyonel kariyerine 2010 yılında İngiltere’nin köklü kulüplerinden Birmingham City’de başladı. 2011 yılında Belçika ekibi Beerschot’a transfer oldu. Burada bir süre U19 takımında forma giydikten sonra A takıma yükseldi. Geçtiğimiz ara transfer döneminde ise bedelsiz olarak Beerschot’tan, Standard Liege’e geçti. Genç futbolcu, aynı zamanda Türkiye U21 Milli Takımı’nda da forma giymekte.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...