Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2022 16:04 - Güncelleme : 14 Nisan 2022 16:07

Altay Bayındır'dan alkışlanacak hareket: NFT gelirini bağış yapacak

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır'dan, doğum gününe özel anlamlı hareket. Çizdiği resmi NFT yapan kaleci, eserinden gelecek geliri bağış yapacak.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır, doğum gününde yaptığı anlamlı hareket ile alkış topladı. Bayındır, doğum gününe özel bir resim çizerek bunu NFT olarak satışa çıkaracağını açıkladı. Twitter'dan yaptığı paylaşım ile açıklamalarda bulunan Bayındır, satışa sunduğu NFT eserini çocuklar için bağış yapacağını duyurdu.

ALTAY BAYINDIR'DAN ANLAMLI HAREKET

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır Twitter hesabından;  Benim için bu özel günde özel bir projeye imza atmak istedik. Çizdiğim bir resmi NFT olarak açık artırmada satışa sunuyor, geliri ise nitelikli eğitime erişmede eşitsizlikler yaşayan çocukların yeteneklerini keşfetmeleri için atölyeler yapan SosyalBen Vakfı’na bağışlıyoruz" paylaşımında bulundu.

Doğum gününde yaptığı anlamlı hareket ile alkış toplayan kaleci ayrıca; "İklim kriziyle boğuşan dünya, gelecek nesilleri, hiç de hak etmedikleri bir doğa ve çevresel faktörlerle karşılamaya hazırlanıyor. Ben de tüm çocuklar için bir şey yapabilmeyi umuyorum. Çocuklar ve doğa için bir şeyler yapmak istedim, onlar için çizdim. Eserimin adı Blue Earth" ifadelerini kullandı. 

Altay Bayındır'ın çizdiği NFT, 1 Etherium'dan satışa çıkarıldı. OpenSea'da ilanı bulunan eser, 45 bin dolara tekabül ediyor. Ancak Bayındır, satıştan gelecek tüm geliri SosyalBen Vakfı'na bağışlayacak ve çocuklar için yardımda bulunacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...