Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Şubat 2022 08:55 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 09:03

Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta: Belki canımız yandı

Beşiktaş evinde Altay'ı 1-0'lık skorla yendi. Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta maçın son anlarındaki penaltı pozisyonuna ilişkin, 'Belki canımız yandı, net penaltıydı ama bir karar verildi artık.' dedi.

Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta'dan penaltı yorumu: Net görmedim...
Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta'dan penaltı yorumu: Net görmedim...

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş sahasında Altay'ı Vida’nın golüyle 1-0 mağlup etti. Altay Teknik Direktörü Serkan Özbalta maçın son dakikalarına doğru yaşanan bir penaltı pozisyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

'DİK DURMALIYIZ'

Maç sonu konuşan Serkan Özbalta, "Oyun oynamaya gelmiştik buraya. Kısa bir süre oldu belki ama çok çalışıyoruz. Sistem olmak için çok uzun bir zaman değil belki ama bazı şeyleri kotardığımıza inanıyorum. Moralimizi bozan bir mağlubiyet ama dik durmalıyız. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama Mayıs'a kadar bu mücadeleye devam etmek zorundayız. Bugün direnç gösterdik. Bir bölüm istediğim gibi olmadı. Beşiktaş o bölümde ikinci golü de bulabilirdi. o coşkuyu gösterdiler. Bazen etkili olduk, son bölümde de pozisyonlarımız vardı. Onlardan birini atsaydık buradan moralli dönerdik" ifadelerini kullandı.

'POZİSYONU NET GÖRMEDİM'

Karşılaşmanın son anlarında yaşanan penaltı pozisyonu sorulan genç teknik adam, "Son dakikadaki pozisyonu net olarak görmedim. Pozisyon beni net olma açısında heyecanlandırmadı. Ekibim ve oyuncuların verilebileceğini söyledi ama daha izlemedim. Hakem arkadaşlarımıza da çok yüklenmemek gerekiyor, bir karar verildi. Belki canımız yandı, net penaltıydı ama bir karar verildi artık. Ama o his bende oluşmadı, kapandı gitti bizim için" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...