Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Aralık 2015 16:05

Altınordu Yener'in yokluğunu fazlasıyla hissediyor

PTT 1'inci Lig'de pazar günü Karşıyaka ile oynayacağı İzmir derbisine odaklanan Altınordu, tedavisi süren Yener'in yokluğunu fazlasıyla hissediyor. Kırmızı lacivertliler, sezon başında Kayserispor'dan transfer edilen 23 yaşındaki gurbetçi forvet arkasının sakatlıkları nedeniyle forma giyemediği 8 karşılaşmada galibiyet yüzü göremedi.

Altınordu Yener'in yokluğunu fazlasıyla hissediyor
ptt,altınordu,

Altınordu, sezon başında sol arka adalesinden sakatlanan ve ilk 3 haftada görev alamayan Yener'in yokluğunda Samsunspor'a 4-0, 1461 Trabzon'a 1-0 yenilirken, Boluspor'la 1-1 berabere kaldı.Yener'in takıma dönmesinin ardından Altınordu, 8 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı. Bu periyotta Alanyaspor'u 3-1, Vartaş Elazığspor ve Göztepe'yi 1-0, Adanaspor'u 4-2, Denizlispor'u ise 2-0 mağlup eden Altınordu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 1-1, Kardemir Karabükspor'la 0-0 berabere kalırken sadece Giresunspor'a tek golle boyun eğdi. Kırmızı lacivertliler, Denizlispor galibiyetinde sağ iç yan bağlarından sakatlanan Yener'in oynayamadığı son 5 maçtan 3 beraberlik, 2 yenilgiyle ayrılarak düşüşe geçti. Hüseyin Eroğlu'nun öğrencileri bu periyotta Balıkesirspor, Şanlıurfaspor ve Adana Demirspor'la 0-0 berabere kalıp, Yeni Malatyaspor'a 1-0, Kayseri Erciyesspor'a 4-1 kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...