Tgrt Haber
10 Nisan 2021 13:54

Anadolu Efes, Real Madrid ile eşleşti

THY Euroleague'de normal sezon tamamlanırken, ligi üçüncü sırada tamamlayan Anadolu Efes, play-off’ta İspanyol ekibi Real Madrid ile eşleşti. Efes'in seride ev sahibi avantajı bulunuyor.

Anadolu Efes, Real Madrid ile eşleşti
Anadolu Efes,Real Madrid

THY Euroleague'de normal sezon sona erdi. Anadolu Efes, ligi 22 galibiyet, 12 mağlubiyetle üçüncü sırada tamamladı. Lacivert-beyazlılar bu sonuçla play-off'ta İspanyol ekibi Real Madrid ile ile eşleşti. Madrid ise ligi 20 galibiyet, 14 yenilgi ile altıncı basamakta bitirdi. Üç galibiyet alan takımın Final-Four’a yükseleceği seride Anadolu Efes ev sahibi olma avantajına sahip.
İki takım bu sezon oynadıkları maçlarda 1'er galibiyet aldı. Andolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı 73-65'lik skorla kaybetti. Efes, İspanya'daki karşılaşmayı ise 108-83'lük skorla kazanmayı başarmıştı.
2020-2021 Euroleague Final-Four organizasyonu 28-30 Mayıs tarihlerinde Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek.
Karşılaşmaların tarih ve saatleri Euroleague tarafından ilerleyen günlerde açıklanacak. Anadolu Efes ile Real Madrid arasında oynanacak serinin programı şöyle:

1. maç
Anadolu Efes - Real Madrid

2. maç
Anadolu Efes - Real Madrid

3. maç
Real Madrid - Anadolu Efes

4. maç
Real Madrid - Anadolu Efes (Gerekirse)

5. maç
Anadolu Efes - Real Madrid (Gerekirse)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...