Tgrt Haber
10 Kasım 2021 12:01

Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş Talisca transferi yapıldı mı?

Beşiktaş yönetiminin yıldız futbolcu Anderson Talisca ile görüştüğü haberleri futbol gündemine bomba gibi düştü. Beşiktaş Süper Lig şampiyonluk mücadelesine dahil olmak için 2016-2018 yıllarında siyah beyazlı formayla büyük başarılara imza atan Talisca ile görüşmelere başladı. Peki Anderson Talisca kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş Talisca transferi gerçekleşti mi?

Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş Talisca transferi yapıldı mı?
talisca,,beşiktaş,,futbol,,transfer,

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinin yanında Süper Lig yarışında da ter döküyor. Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi’nde henüz puan kazanamazken Süper Lig’ın son ik maçında da mağlubiyet yaşadı. Yönetim kötü gidişatı değiştirmek ve Süper Lig liderlik yarışına ortak olmak için devre arasında etkili transferler yapmayı hedefliyor. Beşiktaş gözünü eski yıldız oyuncusu Anderson Talisca’ya çevirdi. İşte Beşiktaş Anderson Talisca transferi hakkında bilmeniz gerekenler. 
 

ANDERSON TALİSCA KİMDİR? 

Anderson Souza Conceição ya da bilinen adıyla Talisca 1 Şubat 1994 yılında Brezilya’da dünyaya geldi. Talisca profesyonel futbol kariyerine 7 Temmuz 2013 yılında Brezilya’nın meşhur kulüplerinden Corinthians ile adım attı. Talisca ilk golünü Sao Paulo FC karşı attı. Talisca 5 Temmuz 2014 tarihinde, 4.000.000 € ücret ile Benfica'ya transfer oldu. Böylece bir Bahia'lı futbolcuya ödenen en yüksek bonservis bedeli unvanına sahip oldu. 18 Temmuz 2014, Benfica ile ilk golünü attı.

Beşiktaş, 24 Ağustos 2016 tarihinde Anderson Talisca transferi ile ses getirdi. Anderson Talisca'nın 1+1 yıllık kiralanması konusunda oyuncunun kendisi ve Benfica Kulübü ile 2.000.000 Avro karşılığında anlaşmaya varıldı. 1,91 metre boyunda olan Talisca ofansif orta sahada mücadele ediyor. 

Anderson Talisca kimdir, kaç yaşında? Beşiktaş Talisca transferi yapıldı mı?

TALİSCA BEŞİKTAŞ'A GELECEK Mİ?

Anderson Talisca Beşiktaş formasıyla 2016-18 sezonları arasında 80 maça çıkıp 37 gol atarak bir kez Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Talisca, Beşiktaş yükselişinin ardından iki sezonluk kiralık macerasını 2018 yılında 25 milyon Euro karşılığında Çin Ligi temsilcisi Guangzhou Evergrande’ye göndermesiyle tamamladı. 

Talisca siyah beyazlı forma ile  Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde gruptan namağlup çıkan, en çok puan (14) toplayan Türk takımı olduğu 2017-18 sezonunda tüm kulvarlarda 40 maçta 20 gol, 7 asis başarılarına imza attı. Talisca günümüzde  En-Nasr takımında forma giyiyor. Ancak Suudi Arabistan ekibinin mali yükümlülükleri yerine getirmediği için Asya Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesinin ardından, kulüp içinde yaşanan tartışmalardan rahatsız olan Talisca’nın ayrılmaya ve Beşiktaş tekrar dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

Beşiktaş bir yandan UEFA Şampiyonlar Ligi yenilgileri yaşarken diler yandan Süper Lig lideri Trabzonspor’un 10 puan gerisinden geliyor. Beşiktaş yönetimi devre arasından açığı kapatmak ve şampiyonluk yarışına tekrar dahil olmak istiyor. Beşiktaş Talisca transferi ile orta sahadaki açığını kapatmak istiyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...