Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Kasım 2021 10:32

Andrei Ivan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ivan'dan Galatasaray'a takip!

"Andrei Ivan Galatasaray'a transfer olacak mı?" sorusuyla gündemde! Universitatea Craiova'nın Rumen sol kanat oyuncusu Andrei Ivan'dan gelen takip hamlesi, transfer iddialarını güçlendirirken sarı kırmızılı taraftarları da heyecanlandırdı. Peki, Andrei Ivan kimdir, kaç yaşında, nereli? Detaylar haberimizde...

Andrei Ivan kimdir, kaç yaşında, nereli? Ivan'dan Galatasaray'a takip!
andrei ivan,galatasaray,transfer

Transfer iddialarıyla gündeme gelen Andrei Ivan, Galatasaray'ın Instagram hesabını takibe almasıyla bu iddiaları güçlendirdi. Devre arası transfer dönemi için şimdiden hazırlık yapmaya başlayan Sarı Kırmızılı takımın taraftarları, Andrei Ivan'ın hayatını araştırmaya başladı. Peki, son günlerde herkesin merak ettiği isim haline gelen  Andrei Ivan kaç yaşında, nereli? Hangi takımlarda oynadı? 

GALATASARAY'A TRANSFER OLACAĞI İDDİASIYLA GÜNDEME GELEN ANDREI IVAN KİMDİR?

4 Ocak 1997 yılında Romanya'da dünyaya gelen Andrei Ivan, 1,89 boyunda ve 81 kilodur. 24 yaşındaki genç futbolcu, her iki kanatta ve santrfor bölgesinde oynayabiliyor. Bu sezon 12 maçta 8 gol, 2 asistle skora katkı veren Ivan, Universitatea Craiova formasıyla adını duyurmuştur.

Temmuz 2017'de Rus ekibi Krasnodar'a 3 milyon Euro bonservisle transfer olan Ivan, Rusya'da beklentilerin altında kalmış; kiralık Rapid Wien macerasının ardından Ağustos 2019'da 1.5 milyon Euro karşılığında Craiova'ya dönmüştür.

Universitatea Craiova formasıyla bu sezon 12 maça çıkan Ivan, 8 gol, 2 asistle skora katkı sağlayan Ivan'ın Haziran 2023'e kadar takımıyla sözleşmesi bulunmaktadır. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 1 milyon Euro'dur.

IVAN'DAN GALATASARAY AÇIKLAMASI

Andrei Ivan yaptığı açıklamada transfer haberleriyle ilgili şu sözleri söyledi:

"Galatasaray'dan gelen teklif söylentileri doğru değil ama umarım iyi oynar ve Universitatea Craiova'nın şampiyonluğu için elimden geleni yaparım. Şu anda ayrılmayı düşünmüyorum. Universitatea Craiova'da kalmak ve şampiyonluğu kazanmak istiyorum. Neler olacağını ileride göreceğiz" ifadelerini kullandı.

9 MAÇ, 8 GOL, 2 ASİST!

Cicaldau'nun takımı Craiova'da forma giyen Ivan daha önce Krasnodar'a gitmiş, tutunamamış daha sonra Rapid'e kiralanmış orada da etkili olamamıştı. İki sezon önce Craiova'ya geri dönerek 24 yaşındaki sol kanat, Romanya Ligi'nde 9 maçta; 8 gol, 2 asist kaydetmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...