Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Şubat 2019 10:02

Anlaşma iptal olmadı! Belhanda sezon sonu...

Ara transferde adı gönderilecek oyuncular listesinde yer alan Belhanda, Suudi Arabistan kulübü Al İttihad’le anlaşmaya varmıştı.

Anlaşma iptal olmadı! Belhanda sezon sonu...
belhanda,,galatasaray,

Hatta teknik direktör Fatih Terim de, Kasımpaşa maçının ardından yaptığı açıklamada, transfer görüşmelerini doğrulayarak, Belhanda’nın kalmasını kendisinin istediğini söyledi. Tecrübeli hocanın verdiği kararın ne kadar isabetli olduğu da kısa sürede ortaya çıktı. Belhanda özellikle son haftalarda skora daha fazla katkı yapmasıyla dikkat çekiyor. İstek ve arzusu da gözle görülür şekilde yükselen Faslı futbolcunun, artık idmanlarda bile keyifli olduğu belirtiliyor.

Anlaşma devam ediyor
 
Al İttihad ile Galatasaray arasındaki 9 milyon euroluk bonservis protokolü devam ediyor. Ancak transferin sezon sonunda gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek. Belhanda, yıllık 5 milyon euro karşılığında Arap kulübüyle her konuda anlaşmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...