Tgrt Haber
09 Temmuz 2019 14:51

Anlaşma tamam! Trabzonspor'dan bir transfer daha

Trabzonspor, Arjantinli stoper Gaston Campi ile anlaşma sağladı.

Anlaşma tamam! Trabzonspor'dan bir transfer daha
TRABZONSPOR,TRANSFER

Transferde sezonun en hareketli takımlardından biri olan Trabzonspor bir transferi daha bitirdi.

Karadeniz temsilcisi, son olarak Portekiz’in Chaves takımında kiralık oynayan Gaston Campi ile anlaşmaya vardı. Bonservisi Estudiantes’te olan futbolcu için Arjantin kulübüyle uzun süredir görüşen bordo-mavili kulüp transfere noktayı koydu.

Campi'nin kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması bekleniyor. Bordo-mavililer oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacak. Son olarak Portekiz takımlarından Chaves'te kiralık olarak forma giyen 28 yaşındaki Arjantinli stoper Gaston Campi’nin Arjantin ligi ekiplerinden Estudiantes ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Portekiz’de yarım sezon formasını giydiği Chaves’te 16 maçta 2 gol kaydeden Campi, kariyerinde daha önce Racing Club, Rafaela ve Estudiantes kulüplerinde forma giydi. 1.93 boyundaki stoperin gelişiyle birlikte Trabzonspor stoper bölgesindeki açığını kapattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...