Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Mart 2016 16:37

Antalya Arena'da yoğun güvenlik önlemi

Türkiye ile İsveç arasında bu akşam oynanacak özel maç için Antalya Arena'da polis saatler öncesinden yoğun güvenlik önlemi aldı.

Antalya Arena'da yoğun güvenlik önlemi
milli maç,

Türkiye ile İsveç arasında bu akşam oynanacak özel maç için Antalya Arena'da polis saatler öncesinden yoğun güvenlik önlemi aldı.
Karşılaşmada 1000 polis ve 600 özel personeli olmak üzere toplam 1600 güvenlik görevlisi emniyeti sağlayacak.
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Türkiye ile İsveç arasında bu akşam yapılacak özel maç için Antalya Stadı'nda tüm hazırlıklar tamamlandı. Stadın içi Türk bayraklarıyla süslenirken, tribünlerdeki koltuklara toplam 32 bin 500 Türk bayrağı bırakıldı. 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Arena çevresinde ve içerisinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Stat çevresi güvenlik bariyerleriyle kapatıldı.
Saat 20.45'te başlayacak karşılaşma için taraftarlar saat 17.30'dan itibaren stada alınacak. Güvenlik bariyerinden biletsiz seyirci ile araç girişine izin verilmeyecek.
Öte yandan maça saatler kala polis bomba uzmanı köpeklerle tüm statta arama yaptı. Stat yakınında park halindeki sahipsiz araçlar polis tarafından kaldırıldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği organizasyonla Gaziantep'ten aralarında çocukların da bulunduğu 262 Suriyeli sığınmacı maçı izlemek üzere Antalya'ya getirildi. Müsabakada ayrıca 22 Suriyeli göçmen çocuk, A Milli Takım ve İsveç Milli Takımı futbolcularına sahaya çıkarken eşlik edecek.
Karşılaşmayı, 23'ü yabancı toplam 134 medya mensubu izleyecek.

ŞAMPİYON TAKIM ALKIŞLANACAK

Bu arada maç öncesinde Akdeniz Yükseliş Koleji için saha içinde bir tören düzenlenecek.
Fransa'da düzenlenen Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası'nda evsahibini yenerek dünya şampiyonu olan Antalya'nın Serik İlçesi'ndeki Akdeniz Yükseliş Koleji Hentbol takımına maç öncesinde plaket verilecek ve binlerce futbolseverin huzurunda şampiyonluk kutlanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...