Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Haziran 2015 15:54

Antalyaspor Eto ile anlaştı, Ronaldinho’nun menajerini bekliyor

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto’ya resmi teklifte bulunduklarını ve futbolcunun takımı ile sözleşmesini fesih etmesini beklediklerini söyledi.

Antalyaspor Eto ile anlaştı, Ronaldinho’nun menajerini bekliyor
antalyaspor, Eto, Hasan Ali Ceylan, ronaldinho

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da dış transferde hareketli günler yaşanıyor. İsimleri Antalyaspor’la anılan Samuel Eto ve Ronaldinho transferi hakkında bilgi veren Ceylan, iki futbolcu ile görüşmelerinin devam ettiğini kaydetti. Eto’ya resmi tekliflerini ilettiklerini ve büyük oranda anlaşmaya vardıklarını dile getiren Ceylan, futbolcunun kulübü ile sözleşmesini fesih etmesi halinde bu transferin gerçekleşeceğini bildirdi.
Brezilyalı yıldız futbolcu Ronaldinho’nun ağabeyi ve aynı zamanda menajerliğini yapan Roberto Assis’in cuma günü Antalya’da olacağını belirten Ceylan, “Ronaldinho ile görüşmeler devam ediyor. Assis cuma günü Antalya’da olacak. Cumartesi günü kulüp tesislerinde görüşme yapacağız. Her iki futbolcuya da resmi teklif yapıldı. Öte yandan bu iki futbolcu dışında herhangi bir futbolcunun transferi ile ilgilenmiyoruz. İlerleyen günlerde teknik direktörümüz Yusuf Şimşek’in istediği mevkilere futbolcu transfer edeceğiz” dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...