Tgrt Haber
24 Aralık 2015 16:18

Antalyaspor, Eto'o'nun taktiğiyle hazırlanıyor

Antalyaspor'un sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçına hazırlandığı antrenmanda taktik çalışmasını yöneten Eto'o, takım arkadaşlarını sık sık uyardı.

Antalyaspor, Eto'o'nun taktiğiyle hazırlanıyor
antalyaspor,eto,

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, "Saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.
Spor Toto Süper Lig'de devrenin son hafta maçında Antalyaspor ile Gaziantepspor, cumartesi günü saat 16.30'da Antalya Arena'da karşılaşacak. Antalyaspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı. Teknik sorumlu Mehmet Uğurlu gözetiminde gerçekleştirilen antrenmanda takım kaptanı Samuel Eto'o'nun yönettiği taktik antrenman yapıldı. Antrenmanda Eto'o arkadaşlarını sık sık uyardı. Antrenmanı kulüp başkanı Gültekin Gencer ile asbaşkan Ali İhsan Sav da izledi.
Antrenman sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik sorumlu Mehmet Uğurlu, Gaziantepspor ile son derece önemli bir maç oynayacaklarını söyledi. Rakibin çok iyi bir takım olduğunu ve ciddi bir şekilde devam maça hazırlandıklarını dile getiren Uğurlu, "Saha ve seyirci avantajını kullanarak maçtan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi. Antalyaspor taraftarının stadı doldurmasını talep eden Uğurlu, seyircinin desteğiyle Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti.
Neşeli geçen antrenman sonrası Mbilla ile Can Arat sahada güreşti. Takım arkadaşları, Can Arat'ı tuş eden Mbilla'yı tebrik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...