Tgrt Haber
13 Ekim 2014 12:31

Arda Turan Galatasaray'a dönüyor mu?

Önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek olan Atletico Madrid CEO'su Gil'in öncelikli olarak Galatasaray başkan adaylarından biri ile bir araya gelerek Arda Turan konusunda bazı görüşmeler yapacağı iddia edildi.

Arda Turan Galatasaray'a dönüyor mu?
Arda Turan, Atletico Madrid, Galatasaray, haber, haberler

İspanya'nın Atletico Madrid takımının CEO'su Miguel Angel Gil sürpriz bir karar alarak İstanbul'a geliyor. Gil'in çarşamba günü Türkiye'de olması bekleniyor. Miguel Angel Gil'in bu ziyarette iki konuyu ele alacağı öğrenildi. CEO Gil'in öncelikli olarak Galatasaray başkan adaylarından biri ile bir araya gelerek Arda Turan konusunda bazı görüşmeler yapacağı iddia edildi. Ancak bu adayın ismi gizli tutuluyor.
Arda'nın menajeri Ahmet Bulut geçtiğimiz günlerde bir gazeteye yaptığı açıklamada milli futbolcunun Atletico Madrid'de son senesi olabileceği mesajı vermişti. Bu açıklamanın ardından Gil'in İstanbul'a gelmesi, "Arda Galatasaray'a geri mi dönüyor" dedikodularının oluşmasına yol açtı. 2017 yılına kadar Atletico Madrid ile sözleşmesi bulunan Arda Turan'ın bu sene devre arasında veya sezon sonunda bir takıma satılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Atletico Madrid'in sahibi Angel Gil'in ikinci olarak THY ile geçtiğimiz yıllarda görüşülen ancak bir türlü hayata geçirilemeyen sponsorluk anlaşmasına tekrar işlerlik vermesi için THY yönetimi ile toplantı yapacağı ileri sürüldü. Anlaşma sağlanması halinde Atletico Madrid ana sponsor olarak THY reklamını üzerinde taşıyacak.
'Arda Atletico'yu sadece Türkiye'ye dönmek için bırakır'
Atletico Madridli Arda Turan'ın gelecek tartışmalarına İspanya da dahil oldu. Oyuncunun menajeri önceki gün, Arda'nın sezon sonunda takımından ayrılabileceğini söylemiş ve konuyla ilgili bir tartışma başlamıştı. Madrid ekibine yakınlığıyla bilinen AS gazetesinden köşe yazarı Manuel Esteban, bu haftaki köşesini bu konuya ayırdı.
'Arda Atletico'yu sadece Türkiye'ye dönmek için bırakır' başlığını kullanan AS yazarı, "Arda Atletico'nun fesefesine tam olarak uyum sağladı ve takımın lideri olma misyonunu başarıyla yerine getiriyor. Büyük paralarla bir yerlere gitme fikrinin hiçbir zaman onu çok fazla cezbettiğini düşünmüyorum" dedi.
Arda Turanizm kök saldı
İspanyol yazar şöyle devam etti: "Kendisi Simeone'nin projesinden memnun ve buna tam anlamıyla uyum sağlamış durumda. Burada Şampiyonlar Ligi'ni kazanılma hayalleri bile kurabiliyor. Sportif düşlerinin tamamını gerçekleştirebiliyor. 'Arda Turanizm' Vicente Calderon'da oldukça kök saldı. Kimseyi üzmek, hayal kırklığına uğratmak istemeyecektir. Bu sebeplerden dolayı Arda Atletico'dan ancak Türkiye'ye dönmeye karar verdiği zaman ayrılır."  
Kulüp ve Atletico tribünlerindeki genel kanaati de böylece ortaya koymuş olan Manuel Esteban, Atleticoluların sırf para için gidecek bir Arda'yı kabullenmeyeceği, bunu bilen Arda'nın da bu yönde bir tercih yapmayacağını dile getirdi. Milli futbolcunun ülkesine dönme isteğinin ise taraftarca anlaşılacağına vurgu yapılarak, Türkiye seçeneğine dikkat çekti. Arda daha önce "Türkiye'ye dönersem sadece Galatasaray'da oynarım" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...