Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2014 20:07

Arda Turan için çılgın iddia

Aletico Madrid’in yıldız futbolcusu Arda Turan için İngiliz medyasından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Arda Turan için çılgın iddia
arda turan,premier lig,iddia,manchester united,ingiliz medyası,

Önceki günlerde Manchester United’ın Arda Turan için Manchester United’ın Atletico Madrid’le görüşmelere başladığı iddia edilmişti. Ada basını Arda Turan için yeni ve çok ciddi bir iddiayı daha kaleme aldı. O iddialara göre Milli yıldız yakın zamanda Ada’nın yolunu tutacak.

Açıkladılar
Daily Star'da yer alan haberlerde Manchester United'ın başkan yardımcısı Ed Woodword'un, menajer van Gaal'ın Arda'yı istediği yönündeki ifadelerine yer verildi. Uzun süredir adı İngiliz kulübüyle anılan Arda Turan için söylenen iddialar da böylece doğru çıkmış oldu.
'Arda Premier Lig’de oynamak istiyor’’
Ada basınından Daily Star’ın haberine göre Arda Turan La Liga’daki misyonunu doldurdu ve artık Premier Lig’de forma giymek istiyor. Manchester United Teknik Direktörü van Gaal’ın Vidal ve Strootman transferlerini gerçekleştiremediğine dikkat çekilen haberde Hollandalı teknik adamın Arda transferine yöneldiği aktarıldı.
Nani+ 19 milyon Euro
Manchester United’ın Arda Turan için Nani+ 19 milyon Euro’luk bir teklif sunduğu iddia edilirken bu teklifin İspanyol kulübü tarafından arttırılmak istendiği iddia edildi. Nani’nin bir dönem Atletico Madrid’in gündemine geldiği belirtilirken İspanyol kulübünün Nani konusunda olumlu tavır gösterdiği ancak miktar konusunda teklifin arttırılması talebinde bulunduğu ifade edildi.  
Liverpool son anda vazgeçmiş!
Ayrıca İngiliz basınında yer alan haberlerde Arda Turan'ın Liverpool'un kapısından döndüğü belirtildi. Liverpool menajeri Brendan Rodgers'ın Arda'yı istediği ancak Liverpool'un daha sonra Benficalı Markovic'le anlaştığı aktarıldı. Arda'nın Atletico Madrid kulübünün değerli isimleri arasında olması sebebiyle ikna edilemediği ve bu yüzden Markovic'in transfer edildiği ifade edildi. İngiliz Metro gazetesinde çıkan haberlerde Manchester United’ın 18 aydır Arda’yı izlediği ve Türk yıldız için Atletico Madrid’in kapısının çalındığı ifade edilmişti. Arda Turan üç sezondur Atletico Madrid forması giyiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...