Tgrt Haber
26 Ocak 2014 21:31

Arda Turan, iki gol ile maçın favorisi

Atletico Madrid - Rayo Vallecona karşılaşmasında milli futbolcumuz Arda Turan maça damgasını vurdu.

Arda Turan, iki gol ile maçın favorisi
arda turan,atletico madrid,rayo,Vallecona,Arda coştu Atletico Madrid farka koştu,Arda Turan iki gol attı,Arda Turan muhteşem golleri

Rayo Vallecano'yu 4-2'lik skorla geçen Atletico Madrid zirve yolunda sürprize izin vermedi. İspanya la Liga'da zirve yarışını sürdüren Atletico Madrid, Rayo Vallecano deplasmanında 3 puanı aldı. Nuevo Estadio de Vallecas'ta oynanan mücadelede Arda Turan yıldızlaştı ve iki golü, iyi futbolu ile takımının galibiyetinde büyük rol oynadı. Maça hızlı başlayan Atletico Madrid golü de erken buldu. Konuk ekipte sahneye çıkan isim David Villa oldu. Diego Costa'nın asistinde ceza sahası içinde topla buluşan İspanyol golcü takımını 1-0 öne geçirdi. Golün şokunu üzerinden çabuk atan Rayo Vallecano, beraberlik için Atletico Madrid kalesine yüklenmeye başladı. 11. dakikada da penaltı kazanan ev sahibi ekip, Viera ile bu şansı değerlendiremedi. Penaltıdan sonra da ataklarını sürdüren Atletico Madrid üst üste pozisyonlara girmeye başladı. 30. dakikada sahneye tanıdık bir isim çıktı. Sosa'nın pasında kale önünde topla buluşan Arda Turan golünü kaydetti ve farkı 2'ye çıkarttı: 2-0. Maçın başında penaltı atışından yararlanamayan Viera bu kez hata yapmadı ve takımı adına farkı 1'e indirmeyi başardı: 2-1. İlk yarıda son sözü yine Arda Turan söyledi. Arka direkte topla buluşan yıldız oyuncu, 4 dakika sonra farkı yeniden 2'ye çıkardı: 3-1. Bu golle Arda maçtaki ikinci golüne imza atmış oldu. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Atletico Madrid soyunma odasına 3-1 önde gitti. Maçın ikinci 45 dakikası üst üste gelen gollerle başladı. İlk olarak Atletico Madrid 74. dakikada Diego Costa ile skoru 4-2'ye getirdi. Bu golden 2 dakika sonra Rayo Vallecona, Joaquin Larrivey ile farkı yeniden 2'ye indiren golü buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Atletico Madrid karşılaşmayı 4-2 kazandı. Bu sonuçla puanını Atletico Madrid puanını 54'e çıkarırken, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Rayo Vallecona ise 16 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...