Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ekim 2014 09:54

Arda Turan Juventus'u yıktı

Atletico Madrid konuk ettiği Juventus'u Arda Turan'ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Arda Turan geceye damgasını vurdu...

Arda Turan Juventus'u yıktı
arda turan, atletico madrid, atletico madrid juventus maçı,

UEFA şampiyonlar ligi A Grubu ikinci maçında Atletico Madrid, konuk ettiği Juventus'u, 74. dakikada Arda Turan'ın golüyle 1-0 yendi.. Bu galibiyetin ardından Atletico Madrid puanını 3'e yükseltirken, bu sezon ilk kez gol yiyen Juventus da 3 puanda kaldı. Geçen sezon Galatasaray'a yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Juventus, bu kez de bir Türk'ün golüyle yine mağlubiyeti tattı.  
ATLETICO MADRID'IN RESMİ İSTESİ: ''SIEMPRE ARDA''
Karşılaşmanın ardından İspanyol ekip Atletico Madrid, galibiyet haberini internet sitesinde, ''Siempre Arda'' (Daima Arda) başlığıyla yayınladı. Atletico Madridli futbolcu Miranda, Instagram hesabından Arda Turan'ın da yer aldığı soyunma odasında çekilmiş galibiyet pozunu paylaştı. Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki hafta Atletico Madrid, İsveç ekibi Malmö'yü ağırlayacak. Juventus ise Yunanistan temsilicis Olympiakos'u ağırlayacak.
SÜRPRİZLERLE DOLU GECE
Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanan mücadelelerde ilginç sonuçlara imza atıldı. Bunlardan en ilginci ise Malmo'nun, Olympiakos'u kendi evinde 2-0 mağlup etti. Öte yandan Real Madrid, Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i 2-1'lik skorla zorlanarak yendi. Gecenin bir diğer sürprizinde ise Liverpool Basel'e deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Maçlar ve sonuçlar şöyle; 

A Grubu:

Malmö-Olympiakos: 2-0

Atletico Madrid-Juventus: 1-0

B Grubu:

Basel-Liverpool: 1-0

Ludogorets-Real Madrid: 1-2

C Grubu:

Zenit-Monaco: 0-0

Bayer Leverkusen-Benfica: 3-1

D Grubu:

Arsenal-Galatasaray: 4-1

Anderlecht-Borussia Dortmund: 0-3

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...