Tgrt Haber
07 Şubat 2015 18:18

Arda Turan rahat durmuyor bu kez hakeme...

İspanya La Liga'da Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanan kritik maçta akıllarda kalan yine Arda Turan'ın hareketiydi.

Arda Turan rahat durmuyor bu kez hakeme...
arda turan eldiven fırlatma, arda turan krampon fırlatma, arda turan krampon, arda turan Atletico Madrid Atletico Madrid real madrid

Atletico Madrid'in başarılı oyuncusu Arda Turan henüz krampon furlatma hadisesinin üstünden çok geçmeden yeni bir skandala imza attı. İspanya La Liga'da Atletico Madrid ile Real Madrid arasında oynanan maça Arda Turan'ın hareketi damga vurdu. Geçtiğimiz hafta maçın yan hakemine krampon fırlatarak İspanyol medyasının gündemine oturan Milli oyuncu, bu kez de orta hakeme eldivenlerini fırlattı.

Karşılaşmanın 49. dakikasında yaşanan bir pozisyon sonrasında hakeme tepki gösteren ve eldivenlerini çıkartarak yere fırlatan Arda Turan, sarı kartla cezalandırıldı. Real Madrid karşısında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Arda Turan, Atletico Madrid'in Celta Vigo ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...