Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Haziran 2014 17:29

Arda Turan'dan transfer açıklaması

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, menajeri Ahmet Bulut'un Barcelona'ya transfer olacağı şeklinde bir açıklamasının olmadığını söyledi.

Arda Turan'dan transfer açıklaması
arda turan, arda turan barcelona, atletico madrid, arda turan transfer,

Turan, Dünya Kupası için ise favorisinin olmadığını, İspanya veya Uruguay'ın kazanması durumunda mutlu olacağını ifade etti. Atletico Madrid'in ve Milli Takım'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, Özgen Çay Bahçesi Nilüfer Şubesi'nin açılışı için babası Adnan ve annesi Yüksel Turan ile birlikte Helitaksiyle Bursa'ya geldi. Buradan bir otele geçen Turan, bir süre dinlendikten sonra açılışın olacağı çay bahçesine gitti. Burada yoğun ilgi ile karşılaşan Turan, imza dağıtıp, fotoğraf çektirdi. Bir süre parkı da gezen Turan, protokolle birlikte çay bahçesinin açılış kurdelesini kesti. Daha sonra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile tavla oynayan Turan, çekişmeli geçen bir oyunun sonunda yenilgiyle ayrıldı. Ayrıca yıldız futbolcu, basın mensuplarıyla da selfie yaptı. Milli futbolcu, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...