Tgrt Haber
30 Kasım 2014 12:44

Arda Turan'ın maçında olay! 1 ölü 13 yaralı

Atletico Madrid ile Deportivo La Coruna maçı öncesi taraftarlar arasında çıkan çatışmada bir kişi öldü, 13 kişi de yaralandı.

Arda Turan'ın maçında olay! 1 ölü 13 yaralı
arda turan,maç,olay,yaralı,taraftar

İspanya'da La Liga'da Atletico de Madrid ile Deportivo de La Coruna arasında oynanan karşılaşma öncesi taraftarlar arasında çıkan çatışmada bir kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Yaralananlar arasında durumunun ağır olanların olduğu belirtiliyor. Ölen kişinin, "Los Turcos" diye adlandırılan Deportivo taraftarı olduğu belirtildi.
Olay, yerel saat ile 09.00'da karşılaşmanın oynanacağı Calderon Stadı'nın yakınında geçen Madrid nehri (Madrid Rio) civarında meydana geldi. Bir grup Atleticolu taraftar, Deportivolu taraftarlarla çatışmaya girdi. Coruna şehrinden gelen Deportivolu iki taraftar, kafalarına aldığı darbeler sonucu olay yerinde bayıldı. Atleticolu radikal gruplar, bayılan Deportivolu iki taraftarı nehre attı. Olay yerine ambulanslar çağrılırken, nehre düşen 30 yaşındaki bir Deportivolu taraftarın vücuduna aldığı darbeler sonucu, hastaneye kaldırılırken yolda kalp krizi geçirerek öldüğü kaydedildi. Diğer taraftarın ise durumunun ağır olduğu belirtildi.Spor camiasında şok etkisi oluşturan bu olay sonrası çeşitli kınama mesajları yayınlandı. Polisin, olaya karışan bazı kişileri gözaltına aldığı açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...