Tgrt Haber
16 Ekim 2015 04:14

Arda'nın zekası Milli Takımı facianın eşiğinden döndürdü

Selçuk'un golü sonrası bütün takım kendi yarı sahasına geçti. Hakem İzlanda adına başlama vuruşuna hazırlanırken durumu farkeden Arda hızır gibi yetişti.

Arda'nın zekası Milli Takımı facianın eşiğinden döndürdü
arda turan,milli takım,izlanda

Türk Milli Takımı İzlanda'yı 1-0 yenerek Avrupa Şampiyonası'na gidiş biletini aldı. Bu büyük zafer hala konuşulurken maç sırasında bize çok pahalıya mal olacak bir hatanın gözden kaçtığı ortaya çıktı. Karşılaşmanın 87. dakikasında skor 0-0 devam ederken kazanılan frikiği Selçuk İnan harika bir vuruşla ağlara göndermeyi başardı. Bu gol takım içinde ve tribünlerde büyük bir coşku yaşatırken Selçuk İnan attığı gol sonrası adeta kendinden geçerek kendi yarı sahasına kadar geldi ve gol sevincini burada oyundaki ve yedek kulübesindeki takım arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Ay-Yıldızlı oyuncuların Selçuk'un attığı gole gösterdiği sevinç görülmeye değerdi. Fakat oyuncular bu mutluluk anında çok önemli bir ayrıntıyı gözden kaçırdı.

ARDA TURAN İMDADA YETİŞMESİNİ BİLDİ
Bütün takım Selçuk'un golü sonrası kendi yarı sahamıza geçti. Normal şartlarda hakem bu anda İzlanda adına başlama vuruşunu gerçekleştirebilirdi. Olcay Şahan arkadaşlarını uyarmaya çalışsa da kimse onu anlamadı. Daha sonra kalabalık grubun içinden çıkan Arda Turan koşarak rakip yarı sahaya geçti ve hakemin maçı başlatmasına engel oldu. Türk Milli Takımı Arda'nın bu hareketiyle olası bir facidan kurtuldu.

SEVİNCİMİZ YARIM KALIYORDU
Arda Turan'ın uyanıklığı olmasaydı takımımız 1-0'dan sonra gol yiyebilirdi. Ancak hakeme koşan Arda oyunun başlamasını engelledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...