Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2021 22:39

Arjantin-Brezilya maçında pandemi krizi: Arjantinli oyuncuları sınır dışı etmek istediler

2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri kapsamında Brezilya'nın Arjantin'i konuk ettiği maçta pandemi nedeniyle kriz yaşandı. Karşılaşma sırasında sahaya giren yetkililer Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etmek için sahaya girdi.

Arjantin-Brezilya maçında pandemi krizi: Arjantinli oyuncuları sınır dışı etmek istediler
Arjantin,Brezilya,Pandemi,Koronavirüs,Sınır dışı

Brezilya ile Arjantin 2022 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde karşı karşıya gelirken maçta futbol tarihine damga vuracak bir olay yaşandı.

4 FUTBOLCUYU SINIR DIŞI ETMEK İSTEDİLER

Brezilya'da oynanan maç öncesi ev sahibi ülkenin sağlık kurulu, Arjantinli 4 futbolcunun sınır dışı edilmesini istedi. Brezilya Sağlık Kurulu; Tangocular'dan Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'nın yanlış bilgi vererek sağlık protokolünü ihlal ettiği gerekçesiyle sınır dışı edilmesini istedi.

FUTBOLCULAR STADIN YOLUNU TUTTU

Maçtan kısa süre önce alınan bu karar sonra büyük kriz yaşanırken Arjantin'in bulunduğu otele polislerin geldiği belirtildi. Bu sorun kısa sürede çözüme kavuşturulurken, 4 futbolcunun da müsabakada forma giyeceğini açıklandı. Güney Amerika Futbol Konfederasyonu'nun olaya müdahale etmesinin ardından Lionel Messi ve takım arkadaşları sorunsuz bir şekilde stadın yolunu tuttu.

OLAY FIFA'YA TAŞINIYOR...

Yaşanan olayların ardından Güney Amerika Futbol Konfederasyonu ise konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Konfederasyondan yapılan açıklamada karşılaşma hakemi ve maç komiserinin FIFA Disiplin Kurulu’na bir rapor vereceği ifade edildi. Verilen rapor doğrultusunda yarım kalan müsabaka ile ilgili son kararı FIFA Disiplin Kurulu’nun vereceği aktarıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...