Tgrt Haber
19 Şubat 2014 20:55

Arsenal Bayern Münih maçı - İşte tüm ayrıntılar

Arsenal Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte Arsenal Bayern Münih maçı ile ilgili tüm ayrıntılar

Arsenal Bayern Münih maçı - İşte tüm ayrıntılar
Arsenal Bayern Münih maçı,Arsenal Bayern Münih maçı ne zaman,Arsenal Bayern Münih maçı hangi kanalda,Arsenal Bayern Münih maçı canlı izle,Arsenal Bayern Münih maçı şifresiz izle,Arsenal Bayern Münih maçı hd izle,Arsenal Bayern Münih maçı canıl anlat

Arsenal Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Arsenal, son şampiyon Bayern Münih’i evinde konuk edecek. Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Arsenal ile Bayern Münih 19 Şubat Çarşamba günü saat 21.45'te karşılaşacak. Karşılaşma 21.45'ten itibaren Smartspor HD'den canlı olarak yayınlanacak. Arsenal Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Arsenal’in menajeri Arsene Wenger maç öncesinde iddialı konuştu. “Bayern geçen sezon bütün kupaları kazandı. Oyun tarzları değişmiş olsa da bu sezon aynı başarıları tekrarlamak için imkanları yine var.” “Geçen sezon onlara elenmiştik. Bu sezon mental açıdan daha üst düzeyde olduğumuzu düşünüyorum.”
 “Bayern’in Şampiyonlar Ligi rüyasına son verebiliriz.”
Bayern yine çok iddialı
19 Şubat Çarşamba gününün en zorlu maçı ise İngiliz Arsenal ve Alman Bayern Münih takımları arasında olacak. Arsenal ile Bayern Münih arasındaki karşılaşma, Londra'nın Emirates Stadı'nda oynanacak. Arsenal ilk turda F Grubu'nda mücadele etti. Bu grupta 3 takım 12'şer puana ulaşırken, Borussia Dortmund birinci, Arsenal ise ikinci sıradan üst tura yükseldi. Napoli ise elendi.

Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Arsenal ile Bayern Münih 19 Şubat Çarşamba günü saat 21.45'te karşılaşacak. Karşılaşma 21.45'ten itibaren Smartspor HD'den canlı olarak yayınlanacak. Arsenal Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Arsenal’in menajeri Arsene Wenger maç öncesinde iddialı konuştu. “Bayern geçen sezon bütün kupaları kazandı. Oyun tarzları değişmiş olsa da bu sezon aynı başarıları tekrarlamak için imkanları yine var.”

“Geçen sezon onlara elenmiştik. Bu sezon mental açıdan daha üst düzeyde olduğumuzu düşünüyorum.” “Bayern’in Şampiyonlar Ligi rüyasına son verebiliriz.”
Bayern yine çok iddialı
19 Şubat Çarşamba gününün en zorlu maçı ise İngiliz Arsenal ve Alman Bayern Münih takımları arasında olacak. Arsenal ile Bayern Münih arasındaki karşılaşma, Londra'nın Emirates Stadı'nda oynanacak. Arsenal ilk turda F Grubu'nda mücadele etti. Bu grupta 3 takım 12'şer puana ulaşırken, Borussia Dortmund birinci, Arsenal ise ikinci sıradan üst tura yükseldi. Napoli ise elendi. Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Arsenal ile Bayern Münih 19 Şubat Çarşamba günü saat 21.45'te karşılaşacak. Karşılaşma 21.45'ten itibaren Smartspor HD'den canlı olarak yayınlanacak. Arsenal Bayern Münih maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Arsenal’in menajeri Arsene Wenger maç öncesinde iddialı konuştu. “Bayern geçen sezon bütün kupaları kazandı. Oyun tarzları değişmiş olsa da bu sezon aynı başarıları tekrarlamak için imkanları yine var.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...