Tgrt Haber
27 Ağustos 2014 17:18

Arsenal Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi play-off rövanşında Arsenal'in konuğu olacak.

Arsenal Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri
arsenal beşiktaş maçı hangi kanalda, arsenal beşiktaş maçları, arsenal beşiktaş canlı izle, arsenal beşiktaş maçı canlı, arsenal beşiktaş maçını izle, arsenal beşiktaş maçı, Canlı maç takibi, Canlı maç izle, canlı maç

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off rövanş mücadelesinde temsilcimiz Beşiktaş, bugün İngiliz devi Arsenal ile Emirates Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 21:45'te başlayacak mücadele Smartspor'dan naklen ekranlara gelecek
Arsenal ile Beşiktaş arasındaki maçı, Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia yönetecek. Garcia'nın yardımcılıklarını Bertino Cunha Miranda ve Paulo Alexandre Santos Soares yapacak.
NASIL TUR ATLARIZ?
İlk maç 0-0 bittiği için Beşiktaş, her türlü gollü beraberlik ya da galibiyet halinde turu geçen taraf olacak. Golsüz beraberlik halinde mücadele uzatmaya gidecek. Diğer skorlar Arsenal’e yarayacak.
İŞTE TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
ARSENAL: Szczesny, Debuchy, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Cazorla, Flamini, Rosicky, Mesut, Wilshere, Sanchez
BEŞİKTAŞ: Tolga, İsmail, Franco, Ersan, Motta, Veli, Atiba, Mustafa, Oğuzhan, Olcay, Demba Ba
STAT: Emirates
SAAT: 21.45
HAKEM: Pedro Proenca(Portekiz)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...