Tgrt Haber
08 Mart 2019 00:04

Arsenal Fransa'da şoka girdi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Rennes, 1-0 geriye düştüğü maçta Arsenal'i sahasında 3-1 mağlup ederen Londra'daki rövanş için avantajlı skoru elde etti.

Arsenal Fransa'da şoka girdi
arsenal,

Arsenal maça golle başladı ve 3. dakikada Alex Iwobi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Rennes, 42. dakikada Benjamin Bourigeaud'un müthiş füzesiyle 1-1'lik beraberliği yakaladı. Sokratis'in müdehalesiyle kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Bourigeaud, barajdan dönen topa yine aynı sertlikte vurdu ve top ağlarla buluştu. Arsenal'in Yunan stoperi bu poziyonun ardından ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bir kişi eksik oynayan Arsenal karşısında oyunun kontrolünü eline alan Rennes, Hatem Ben Arfa ile yakaladığı net fırsatlarda kaleci Petr Cech'i geçemedi. Baskısını artıran ev sahibi ekip, arzuladığı golü Nacho Monreal'in 65. dakikada kendi kalesine attığı golle buldu ve maçta 2-1 öne geçti. Gol sonrası baskısını iyice artıran Rennes'i rahatlatan gol 88. dakikada Ismaila Sarr'dan geldi. Rennes, Arsenal'i evinde 3-1 mağlup ederek bir hafta sonra oynanacak Londra'daki rövanş maçına büyük avantajla gidecek. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...