Tgrt Haber
28 Ocak 2014 22:59

Arsenal liderliği riske attı

İngiltere Premier Lig'de lider Arsenal, Southampton ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı ve 5 maç sonra puan kaybı yaşadı.

Arsenal liderliği riske attı
İngiltere Premier Lig, Arsenal, Southampton

Flamini'nin atılmasıyla maçı 10 kişi tamamlayan Topçular, liderliği korumak için M.City'nin puan kaybını bekleyecek. Premier Lig'de haftaya lider olarak giren Arsenal, 23. haftada zorlu Southampton deplasmanına çıktı. Maçın ilk bölümünde daha etkili olan Southampton, 21. dakikada savunma oyuncusu Fonte'nin kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Bu gol, aynı zamanda ilk devrenin de sonucunu belirledi. İkinci yarıya Arsenal çok hızlı girdi. 48'de Fransız golcü Olivier Giroud, skoru 1-1'e getirirken, bu golden hemen 4 dakika sonra sahneye çıkan Santi Cazorla da takımını Southampton deplasmanında 2-1 öne geçirdi. Ancak ev sahibi Southampton, bu gole 2 dakika sonra cevap verdi. Son haftaların formda ismi Adam Lallana, skoru 2-2'ye getiren golü Arsenal filelerine gönderdi. Bu golden sonra iki takımın da atakları, maç sonuna kadar sonuç vermedi ve mücadele, 2-2 eşitlikle tamamlandı. Bu beraberlikle Arsenal 52 puana, Southampton da 32 puana yükseldi. Arsenal, liderliği korumak için Manchester City'nin Tottenham deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...