Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Ağustos 2018 03:33

Arsenal, penaltı atışlarıyla Chelsea’yi devirdi

Avrupa’nın önemli futbol kulüplerinin mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda Arsenal, penaltı atışlarıyla Chelsea’yi 6-5 mağlup etti.

Arsenal, penaltı atışlarıyla Chelsea’yi devirdi
arsenal,,chelsea,

Bu yıl 6. kez düzenlenen turnuvada, İngiltere’nin Arsenal ve Chelsea takımları İrlanda’nın başkenti Dublin’de karşı karşıya geldi.

İtalyan teknik adam Maurizio Sarri yönetimindeki Chelsea’nin golünü 5. dakikada Antonio Rüdiger atarken, Arsenal’a beraberliği 90. dakikada Alexandre Lacazette getirdi. Penaltı atışlarına gidilen maçı Arsenal, 6-5 kazandı.

Chelsea’nin İspanyol golcüsü Alvaro Morata, 15. dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Arsenal’da 90 dakika forma giyen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, takımının 5. penaltısını gole çevirdi.

Avrupa’nın önde gelen 18 takımının yer aldığı 2018 Uluslararası Şampiyonlar Kupası’na, Avrupa, ABD ve Singapur ev sahipliği yapıyor.

Organizasyona, İngiltere’den Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City ve Tottenham, İspanya’dan Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid, Almanya’dan Bayern Münih ve Borussia Dortmund, İtalya’dan Juventus, Milan, Inter, Roma, Fransa’dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon, Portekiz’den Benfica kulüpleri katılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...