Tgrt Haber
01 May 2015 14:07

Arsenal Türk yıldızın peşinde

Arsenal, Borussia Dortmund'da forma giyen İlkay Gündoğan için devreye girdi..

Arsenal Türk yıldızın peşinde
arsenal,ilkay gündoğan,

Alman ekibi Borussia Dortmund'un sözleşme uzatma teklifini reddeden İlkay Gündoğan için İngiliz ekibi Arsenal atağa geçti.
İngiliz basını kulübünün sözleşme uzatma teklifini geri çeviren İlkay Gündoğan için Arsenal'in de kesin olarak devreye girdiğini ve Manchester United ile kıyasıya bir rekabet yaşanacağını manşetlerine taşımış durumda.
İlkay'ın inatçı özelliğiyle Arsene Wenger'in oyun sistemi içinde oldukça önemli bir rol alacağı ve dinamik görüntüsüyle takıma büyük katkı sağlayacağı aktarıldı.
İngilizler, Arsene Wenger'in özellikle Ocak ayından beri İlkay'ın durumunu yakından takip ettiği ve yardımcıları ile bu konuda çok fazla görüş alış verişinde bulunduğunun da altını çizdi.
Ayrıca Alman ekibi Borussia Dortmund'un istediği 30 milyon euroluk bonservis bedelinin Arsenal için sorun olmayacağı da belirtildi.
Per Mertesacker, Lukas Podolski, Mesut Özil, Gedion Zelalem ve Serge Gnabry gibi Alman oyuncuların da Arsenal'de forma giymesinin Londra ekibini bu transferde avantajlı kılabileceği de aktarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...