Tgrt Haber
03 May 2019 00:27

Arsenal ve Chelsea UEFA Avrupa Ligi finali için avantajı kaptı

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçlarında iki Londra temsilcisi Chelsea ve Arsenal avantajı kaptı. Arsenal evinde Valencia'yı 3-1 yenerken Chelsea, E.Frankfurt deplasmanında 1-1 berabere kalarak final için büyük adım attı. .

Arsenal ve Chelsea UEFA Avrupa Ligi finali için avantajı kaptı
arsenal,

UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Arsenal ile Valencia karşı karşıya geldi. İngiltere'de oynanan mücadelede İspanyol ekibi Valencia, Diakhaby'nin 11. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

Arsenal, 1-0 geriye düştükten beraberlik için yüklendi. Londra temsilcisi, Alexandre Lacazette'in 18. dakikadaki golüyle skoru 1-1'e getirdi. Karşılaşmanın 26. dakikasında Lacazette bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

Arsenal - Valencia mücadelesinde ilk yarı 2-1 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının büyük bölümü golsüz devam etti. 90+1'de Aubameyang skoru belirledi. Arsenal, Valencia'yı 3-1 mağlup ederek ikinci maç öncesi avantajı elde etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final ilk maçında Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt, İngiltere'nin köklü takımı Chelsea'yi sahasında konuk etti. Karşılıklı birer golün atıldığı karşılaşma 1-1 sona erdi. Frankfurt'un golünü 23.dakikada Luka Jovic attı. Chelsea'nin golünü ise 45.dakikada Pedro kaydetti. İngiliz ekibi bu sonuçla rövanş maçı öncesi avantajı kaptı.

Rövanş mücadelesi 9 Nisan'da Stamford Bridge'de oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...