Tgrt Haber
28 Temmuz 2018 20:39

Arsenal'in yeni kaptanı Mesut Özil oldu

Geçtiğimiz günlerde ırkçılık nedeniyle Alman Milli Takımı'nı bıraktığını açıklayan Mesut Özil'e kulübü Arsenal'den büyük bir destek geldi. İngiliz ekibi twitter hesabı üzerinden yaptığı duyuruda bugün PSG maçında kaptanlık pazubandının Mesut Özil'de olacağını duyurdu.

Arsenal'in yeni kaptanı Mesut Özil oldu
arsenal,,mesut özil,

Arsenal, Singapur'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar turnuvasında oynayacağı PSG maçı öncesinde Mesut Özil ile ilgili ilgi çekici bir paylaşımda bulundu.

İngiliz ekibi sosyal medya hesabından taraftarlara bugünkü maçta sahaya kaptan olarak kimin çıkacağını sordu ve Mesut Özil'in soyunma odasındaki fotoğrafını paylaştı.

Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Arsenal Menajeri Unai Emery ve takım kaptanlarından Petr Cech, yıldız futbolcunun Almanya Milli Takımı'nı bırakma kararına saygı duyduklarını ve oyuncunun arkasında olduklarını açıklamışlardı. Cech konuyla ilgili Mesut Özil'in Arsenal'in takım kaptanı olması gerektiğini ifade etmişti.

Arsenal'in yeni kaptanı Mesut Özil oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...