Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Şubat 2015 00:58

Arsene Wenger, 'Aklımızı kaybettik'

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Monaco'ya karşı kendi sahalarında aldıkları şaşırtıcı mağlubiyet sonrası konuştu.

Arsene Wenger, 'Aklımızı kaybettik'
Arsenal,Arsene Wenger, Monaco,Şampiyonlar Ligi

Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Monaco'ya kendi sahalarında 3-1 kaybettikleri UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçı sonrası takımının sahada yeterince cesur olmadığını, zihnen yetersiz kaldığını ve 3-1'lik mağlubiyeti hak ettiklerini söyledi.

65 yaşındaki deneyimli Fransız futbol adamı; "Olmamız gereken seviyenin çok aşağısında kaldık. Yediğimiz üçüncü gol ile birlikte turu çok zora soktuk. Cesaretimizi ve aklımızı kaybettik. Yeterince kararlı değildik ve bunun cezasını çektik." ifadelerini kullandı.

Wenger; "İlk 20 dakikada iyiydik, maçı o dakikalarda kazanabilirdik ama fiziksel olarak güçlü bir rakibimiz vardı ve o fırsatları kaçırınca bedelini ödedik. Takım halinden memnun değildir, öyle umuyorum. Monaco tüm gece boyu iyi bir performans sergiledi ve biz iyi değildik" dedi.

Arsene Wenger, "Yediğimiz ikinci ve üçüncü goller için ne söyleyebilirim, bilemiyorum." diyerek sözlerini sürdürürken; "Mental olarak güçlü kalamadık. Hep sabırsız davrandık. Daha fazla akılla oynamaktan çok, daha fazla kalple oynamalıyız." yorumunu yaptı.

Fransız hoca, son olarak; "2-1 iken şansımız azdı, 3-1 ile birlikte şansımız iyice azaldı" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...