Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Nisan 2016 19:38

Aston Villa küme düştü

İngiltere Premier Lig'de bu sezon küme düşen ilk ekip Aston Villa oldu. Son maçta Manchester United'a 1-0 yenilen Villa, 1992'de başlayan Premier Lig'e ilk kez veda etti.

Aston Villa küme düştü
aston villa, küme,

Aston Villa, İngiltere Premier Ligi'ne bitime 5 hafta kala veda etti. Villa son maçında Manchester United'da deplasmanda 1-0 yenilmekten kurtulamadı. Üstüste son 9, toplamda da 24. kez sahadan yenilgiyle ayrılan Aston Villa, 16 puanda ve ligin son sırasında kaldı. Bordo-mavililer, 1992'den bu yana Premier Lig olarak düzenlenmeye başlanan İngiltere Ligi'ne ilk kez veda etti.

Maçın tek golünü 32. dakikada 18 yaşındaki Marcus Rashford kaydetti. Rashford, bu sezon 7. golünü kaydederken, Şubat'ın ortalarında sakatlanan ve o tarihten bu yana takımını yalnız bırakan bir başka golcü oyuncu Wayne Rooney, 67 dakika sahada yer aldı. Manchester United, bu galibiyetle puanını 56 yaptı ve 5. sıradaki yerini korudu ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma ümitlerini sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...