Tgrt Haber
08 Ağustos 2019 21:47

Aston Villa'dan Diagne açıklaması

Premier Lig’in yeni takımı Aston Villa, transfer konusunda sürpriz bir çıkış yaptı. Kulübün menajeri Dean Smith, transferi bitirdiklerini söyleyip, Mbaye Diagne konusundaki dedikoduları da sonlandırdı.

Aston Villa'dan Diagne açıklaması
ingiltere,,aston villa,,diagne,

İngiltere’de transfer döneminin bitmesine saatler kala Aston Villa’dan sürpriz bir açıklama geldi. Galatasaray’ın elden çıkarmak istediği forvet oyuncusu Mbaye Diagne ile ilgilenen Aston Villa, transferi resmen kapattıklarını bildirdi. İngiliz kulübünün menajeri Dean Smith, sahip olduğu kadroyla mutlu olduğunu dile getirdi. Smith, artık başka bir oyuncu istemediğini ekleyip, “Transfer döneminin son gününde başka bir oyuncuyla sözleşme imzalamayacağız. Transfer bitti. Yaz dönemi için uyguladığımız A planını kullandık. Her şey yolunda gitti” dedi. 12 yeni transfer yapan Aston Villa, 130 milyon sterlini aşan bir harcamayı da hayata geçirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...