Tgrt Haber
03 May 2014 15:43

Atletico Madridli Diego Türkiye'de hangi takıma geliyor?

Beşiktaş'ın, Atletico Madrid'de kiralık olarak oynayan ve Wolfsburg ile sözleşmesi Haziran'da bitecek olan Diego Ribas ile her konuda anlaştığı iddia edildi.

Atletico Madridli Diego Türkiye'de hangi takıma geliyor?
beşiktaş, atletico madrid, diego, türkiye, wolfsburg

Siyah-beyazlılar Arda Turanlı Atletico Madrid'de oynayan Brezilyalı yıldız Diego Ribas ile her konuda anlaştı. Ahmet Bulut aracılığıyla Diego'nun menajeri Jorge Mendes ile masaya oturan Beşiktaş, 10 numara mevkisinde oynayan 29 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı. Siyah-beyazlılar, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan yıldıza 4 yıllık sözleşme için 10 milyon euro ödeme yapacak. Öte yandan konuyla ilgili konuşan Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Diego Ribas ile henüz bir anlaşmanın olmadığını söyledi.
LESCOTT İÇİN PLANIMIZ YOK
Torunoğulları, Lescott transferi için ise "Lescott'a zamanında bir ilgimiz olduğu ve  kendisini transfer etmek için yaptığımız çalışmalar artık sır değil. Fakat  Lescott için kesinlikle bir planımız yok. Kendisi listemizden çıktı. Farklı  isimlere yönelmiş durumdayız, tabiri yerindeyse arı gibi çalışıyoruz" ifadelerini  kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...