Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2014 11:33

Avrupa Ligi'nde galibiyet hasreti bitti

THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes ve Galatasaray Liv Hospital ilk galibiyetlerini aldılar.

Avrupa Ligi'nde galibiyet hasreti bitti
thy avrupa ligi, avrupa ligi, galibiyet hasreti, türk takımları, fenerbahçe ülker, anadolu efes, galatasaray,

BasketbolTHY Avrupa Ligi Top 16 turunda ilk 3 maçlarını yitiren Türk takımları, 4. hafta sonunda galibiyet hasretine son verdi. E Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes ile F Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, ilk 3 maçta aldıkları mağlubiyetin ardından 4. haftada rakiplerine üstünlük kurmayı başardı. THY Avrupa Ligi'nde E Grubu'nda Fenerbahçe Ülker, 3 hafta sonunda lider durumda bulunan Yunan ekibi Panathinaikos'u evinde 77-72 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla rakibine ilk yenilgisini tattıran sarı-lacivertli ekip, ilk galibiyetine ulaştı.
Haftanın en ilginç maçlarından biri Anadolu Efes ile EA7 Emporio Armani arasında oynandı. Mücadelenin bitimine 2 saniye kala 60-58 geride olan lacivert-beyazlı takım, Zoran Planinic'in kendi potasının bulunduğu bölümden attığı 3 sayılık basketle İtalyan rakibini İstanbul'da 61-60 mağlup etti. Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'in, aldıkları galibiyete rağmen sıralamadaki yerleri değişmedi. Sarı-lacivertli ekip 7. sırada kalırken, lacivert-beyazlı takım ise yine son sırada yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...