Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Eylül 2015 15:06

Avrupa Ligi'nde rekor artık Gökdeniz Karadeniz'de

Avrupa Ligi'nde dün Rus ekibi Rubin Kazan'la 47. maçına çıkan Gökdeniz Karadeniz, Türk oyuncular içinde bu ligde en fazla forma giyen isim oldu.

Avrupa Ligi'nde rekor artık Gökdeniz Karadeniz'de
gökdeniz karadeniz,

Kariyerinde ilk olarak 2003-2004 sezonunda Trabzonspor'la, o zamanki adıyla UEFA Kupası'nda sahne alan Gökdeniz Karadeniz, UEFA Avrupa Ligi ismiyle devam eden organizasyonda bugüne kadar Trabzonspor'la 8, Rubin Kazan'la ise 39 maça çıktı.
Tecrübeli futbolcu dün takımının 2-1 mağlup olduğu Sion maçıyla UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyen Türk oyuncular içinde 46 maçla Servet Çetin'i geçerek, en fazla forma giyen isim unvanını aldı.
UEFA Avrupa Ligi dışında Şampiyonlar Ligi'nde 22 karşılaşmaya çıkan Gökdeniz Karadeniz, UEFA Intertoto Kupası'nda da 2 maç oynadı.
Gökdeniz Karadeniz'in UEFA Avrupa Ligi'nde 12 golü bulunuyor. Hakan Şükür'le ligde aynı gole sahip Gökdeniz Karadeniz, 3 gol daha bulması halinde UEFA Avrupa Ligi'nde Hami Mandıralı'nın 15 gollük rekoruna ulaşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...