Tgrt Haber
16 Eylül 2021 06:28

Avrupa'da çifte mesai! Fenerbahçe ve Galatasaray sahaya çıkıyor

Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, Lazio ile Fenerbahçe ise E.Frankfurt ile karşılaşıyor.

Avrupa'da çifte mesai! Fenerbahçe ve Galatasaray sahaya çıkıyor
Fenerbahçe,Galatasaray

Temsilcilerimizden Fenerbahçe, bugün 22.00’de Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımına misafir olacak. Playoffturunda Helsinki'yi her iki maçta da yenerek gruplara adını yazdıran Kanarya, bu sezon (hazırlık maçları dahil) hiçbir karşılaşmada yenilmedi. Sakat, İrfan Can, Tisserand, Nazım, Zajc ve Jose Sosa’dan mahrum F.Bahçe gruplara iyi bir başlangıç yapmak için sahada olacak. D Grubu’ndaki diğer maçında Olimpiakos evinde Antwerp’i ağırlayacak.

YER İSTANBUL RAKİP LAZIO

Avrupa Fatihi G.Saray, bugün 19.45’te Türk Telekom Stadı'nda Lazio’yu misafir edecek. Sarı kırmızılılarda sakatlıkları bulunan Arda, Boey, Feghouli ve Barış Alper forma giyemeyecek. UEFA'ya ismi bildirilmeyen Oğulcan, Aytaç, Assunçao ve Fatih de yok. Son 8 resmî maçında (4 galibiyet, 4 beraberlik) yenilgi yüzü görmeyen Cimbom galibiyetlere İtalyan ekiplerinden Lazio’yu da eklemek niyetinde. E Grubu’ndaki diğer maçta Lokomotiv Moskova sahasında Marsilya’yı ağırlayacak.

FENERBAHÇE-E.FRAKFURT MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Kim,Szalai, Osayi,Gustavo,Meyer, Ferdşi Mesut, Rossi,Valencia
E.Frankfurt: K. Trapp, O. N'Dicka, M. Hinteregger, E.Durm, C. Lenz, D. Sow, A. Hrustic, J. Hauge, D.Kamada, J. Lindström, R. Borre

GALATASARAY-LAZİO 11’LERİ

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Morutan, Cıcaldau,Berkan,Kerem,Halil 
Lazio: Reina, Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj, Leiva, Luis Alberto, Milinkovic, Pedro, Felipe Anderson, Immobile (Muriç)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...