Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Aralık 2015 12:40

Avrupa'da Türk derbisi!

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 7. hafta maçında bugün Türk derbisi var.

Avrupa'da Türk derbisi!
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi, fenerbahçe galatasaray maçı, derbi maçı,

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu 7. hafta maçında bugün Fenerbahçe, Galatasaray’ı konuk edecek. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak ve Fenerbahçe TV’den canlı olarak ekranlara gelecek.
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi A Grubu’nda geride kalan 6 haftayı 5 galibiyet, 1 mağlubiyetle geçen Fenerbahçe, 11 puanla ilk sırada yer alıyor. Galatasaray ise elde ettiği 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonucu topladığı 10 puanla 4. basamakta bulunuyor.
Gruptaki tek yenilgisini ilk hafta maçında deplasmanda Rus ekibi Dinamo Kursk karşısında alan Dişi Kanrayalar, ardından oynadığı Good Angels Kosice, ESBVA-LM, Uniqa Sopron, Perfumerias Avenida ve Famila Schoi maçlarından galibiyetle ayrıldı. Galatasaray ise Famila Schio ve Good Angels Kosice’ye mağlup oldu.
Sezon başında Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, sarı kırmızılı ekibi 52-48 yenerek kupanın sahibi olmuştu. İki takımın Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 6. haftasında yaptıkları maçta ise Fenerbahçe hükmen 20-0 galip sayıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...