Tgrt Haber
29 Şubat 2016 12:12

Avrupa’da Türk derbisi

Eurocup Son 16 Turu ikinci maçında Galatasaray Odeabank, yarın Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak.

Avrupa’da Türk derbisi
Galatasaray Odeabank, Pınar Karşıyaka

Eurocup Son 16 Turu ikinci karşılaşmasında Galatasaray Odeabank, yarın saat 20.00’de Abdi İpekçi’de Pınar Karşıyaka ile mücadele edecek. İzmir’de oynanan ilk karşılaşmayı Karşıyaka, 67-64’lük skorla galip ayrılmıştı. Sarı-kırmızılılar, çeyrek finale yükselmek için rakibini en az 4 sayı farkla yenmesi gerekiyor.
Eurocup’ta Galatasaray 83.7, 36.3 ribaund ve 17.9 asist ortalamalarıyla oynarken, Pınar Karşıyaka ise 80.7 sayı, 36.8 ribaund ve 18.8 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor. Sarı-kırmızılıların Amerikalı oyun kurucusu Errick Mccollum 19.4 sayı ile takımını sırtlarken, İzmir ekibinde ise deneyimli oyuncu Bracey Wright 17.3 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor.
Galatasaray Odeabank ile Pınar Karşıyaka arasında oynanacak bu önemli mücadelede Danie Hierrezuelo, Sergio Silva ve Gentian Cici düdük çalacak. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...