Tgrt Haber
05 May 2021 15:07

Avrupa’nın en iyi takımları arasına girdi

Ligde 16 maçtır yenilmeyen DG Sivasspor, Inter'in ardından Avrupa'da en iyi seri yakalayan takım oldu.

Avrupa’nın en iyi takımları arasına girdi
DG Sivasspor,,Inter

Süper Lig’de 16 maçtır mağlubiyet göremeyen Yiğidolar, Avrupa’nın da en iyi ikinci serisini yakaladı.

16 maça yükseltti
Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın tek rakibi Inter oldu. 39. haftada deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü’nü 1-0 mağlup ederek puanını 58’e çıkartan ve 5.’lik iddiasını sürdüren Sivasspor, yenilmezlik serisini de 16 maça yükseltti. Bu süreçte 9 galibiyet ve 7 beraberlik olan Yiğidolar, Avrupa’nın da en uzun yenilmezlik serilerinden birini yakaladı.

Dünya devlerini geçti!
Sivasspor, büyük ligler ve Süper Lig’de yer alan 119 takım arasında ikinci sıraya yerleşti. Inter’in gerisinde kalan kırmızı-beyazlı takım, dünya devleri Lılle, Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Barcelona ve Bayern München’i geride bıraktı.

Beşiktaş takip ediyor
Listede yer alan diğer Türk takımlarından diğeri ise Beşiktaş oldu. 7 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen siyah-beyazlılar, listede üçüncü sırada yer alarak Sivasspor’u takip etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...