Tgrt Haber
04 Aralık 2016 18:37

Aykut Kocaman hakeme tepki gösterdi

Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 mağlup eden Atiker Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maçın ardından karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık'a tepki gösterdi.

Aykut Kocaman hakeme tepki gösterdi
aykut kocaman, hakem, tepki, hata,

Aykut Kocaman açıklamaları şu şekilde:

BU HATA ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL

"Söyleyeceğim sözler Aytemiz Alanyaspor takımı, teknik heyeti ve yönetimiyle alakalı değil. Bugün iyi de oynadılar. Özellikle biz 10 kişi kaldıktan sonra da iyi oynadılar. Takıma da geçmiş olsun diyorum. Aytemiz Alanyaspor deplasmanı iyi, iyi bir takım var, iyi oyuncular var ve çok zor bir deplasman. Onların ötesinde de bir zorluk var, bunu da net yaşadım. Bunu etkileyen en önemli nedenlerden biri de maçın önüne geçen hakem kararı. Bu ülkenin en önde gelen hakemi ve ismini duyduğumuzda bize güven telakki eden, bugüne kadar yaptıklarıyla, bugün oyunun önüne geçti. Oyunun önüne geçen çok şey vardı önce bunları çözelim ki sonra oyunu konuşalım. Doğru başladık, iyi gidiyordu işler. Alanyaspor da biz de pozisyonlara girdik. Belki en zor deplasmanlardan biri. Aslında hakem açısından da rahat bir hale getirdik. Bir anda kırmızı kart çıktı. Ne olduğunu anlayamadık. Sonra bir baktık ki alakası yok. Bunu iki taraftan irdelemek lazım. Oyuncular gol attıktan sonra sevinecek, bu işin doğası bu. Kaldı ki hiçbir oyuncumuzun attığı golden sonra takımı rencide edici şeyi onaylamıyoruz. Durup dururken ne gördün? Sadece ellerini açmış, seyirciye bir hareket yok. Ne gördün de attın? Anlaşılır gibi değil. Bir anda A'dan Z'ye değişen oyun. İkinci yarıda çok doğru oynadılar. Beraberliği de yakaladılar. Çok zorlandık, psikolojik olarak da geriye düştük. Maçın sonlarında biz de istedik. Biraz şuursuz da olsa onlar da istedi ve bize döndü. Bu kalitede bir hakemin yaptığı hata anlaşılır gibi değil."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...