Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Aralık 2020 15:56

Aytemiz Alanyaspor ilk yenilgisini aldı

Süper Lig’in 11. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup etti. Aytemiz Alanyaspor bu sezon Süper Lig'de ilk kez sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Aytemiz Alanyaspor ilk yenilgisini aldı
Süper Lig,Gençlerbirliği,Aytemiz Alanyaspor

Süper Lig'in 11. haftasında Gençlerbirliği, Aytemiz Alanyaspor karşısında maçı 2-1 önde tamamladı.

Maçtan dakikalar
9. dakikada topu ceza sahası yayının önünde bulan Bakasetas’ın sert şutunu kaleci kaleci Nordfelt güçlükle çıkardı.
24. dakikada Johansson’un sağ kanattan ayağının dışı ile açtığı ortada ceza sahası içerisinde topla buluşan Candeias az farkla topu dışarıya attı.
30. dakikada Stancu ceza sahası içinden pasını ceza sahası dışında müsait durumda olan Candeias’a verdi. Candeis’ın sol çaprazdan çektiği sert şutu kaleci Marafona güçlükle çıkardı.
39. dakikada Soner Dikmen’in açtığı ortaya hareketlenen Arda Kızıldağ’ın şutu az farkla üstten dışarıya çıktı.
40. dakikada defansın uzaklaştırmaya çalıştığı topu iyi takip eden Berat Ayberk Özdemir ceza sahası dışından çektiği sert şut ağlarla buluştu. 1-0
67. dakikada Gençlerbirliği’nde girdiği mücadeleden topu kaparak çıkan Soner Dikmen’in ceza sahası dışından çektiği sert şut kaleci Marafona’da kaldı.
75. dakikada kontra atak yakalayan Gençlerbirliği’nde Sio, sol kanattan taşıdığı topu ceza sahası içindeki Candeias ile buluşturdu. Sert ve düzgün bir vuruşla topu kaleci Marafona’nın sağından ağlara gönderen Candeias farkı 2’ye çıkaran golü kaydetti. 2-0
83. dakikada VAR incelemesi sonucu penaltı kazanan Alanyaspor’da topun başına geçen Bakasetas, meşin yuvarlığı ağlara göndererek farkı 1’e indirdi. 2-1
90+2. dakikada Alanyaspor'da sol kanatta Hasan Ayaroğlu'nun pasıyla buluşan Babacar'ın şutu, az farkla sağ taraftan dışarı çıktı.
90+4. dakikada VAR incelemesi sonucu Alanyaspor bir kez daha penaltı kazandı. Bakasetas'ın penaltı vuruşunu kaleci Nordfelt kurtardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...