Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2021 09:01

Azerbaycan'dan Bizim Çocuklar için özel klip

EURO 2020’de ikinci maçını Galler ile yapacak A Milli Futbol Takımı Azerbaycan’a gitti. Kardeş ülke Azerbaycan hazırladığı klip ile milli takımımızı karşıladı.

Azerbaycan'dan Bizim Çocuklar için özel klip
Azerbaycan,A Milli Futbol Takımı

EURO 2020’de ilk maçında İtalya ile karşılaşan ve sahadan 3-0 mağlup ayrılan A Milli Takımımız gözünü Galler maçına dikti. 

EVİNE HOŞ GELDİN TÜRKİYE

EURO 2020’de A Grubu’nda ikinci maçında Galler ile karşılaşacak bizim çocuklar karşılaşmanın oynanacağı Azerbaycan’ın Bakü kentine gitti. Kardeş ülke Azerbaycan, Türkiye A Milli Takımı’nı özel kliple karşıladı. Karşılaşmanın yapılacağı Azerbaycan'ın Bakü şehrine giden 'Bizim Çocuklar', Azerbaycan'ın A Milli Takımı için hazırladığı özel bir kliple karşılandı. ''EVİNE HOŞ GELDİN TÜRKİYE''

TÜRKİYE BAKÜ’DE MİSAFİR DEĞİL

Klipte ''Ev, adımını attığın an rahat olduğun yerdir. Ev, sana yürekten inananların olduğu yerdir. Ev, en büyük desteği bulduğun yerdir. Ev, kazansan da kaybetsen de seninle gurur duyulan yerdir. Ev, içinde kardeşinin olduğu yerdir. Ev, sevincin bir olduğu yerdir. Türkiye Bakü'de misafir değil, evinde. Evine hoş geldin Türkiye.'' sözleri yer alıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...