Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ağustos 2014 20:18

Aziz Yıldırım, 'Buna izin vermem'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Sarı lacivertli kulübün başkanı Yıldırım, özel hayatla ilgili haberler konusunda medya mensuplarından duyarlı olmalarını istedi.

Aziz Yıldırım, 'Buna izin vermem'
aziz yıldırım, fenerbahçe, özel hayat,

şte Aziz Yıldırım'ın açıklamalarından bazı satırbaşları:
 
- Bugün Türk futbolu için çok önemli bir gün. Soma'daki şehitleri burada anmış olacağız. Beşiktaş ve Fenerbahçeli taraftarlar maçı yanyana izleyecekler.
 
- Burası Fenerbahçe Spor Kulübü ve şirketleri var. Şirket varlığı ile idare edilmektedir.  Yeni bir sezon başlıyor. Gazetelerde yazıp çiziyorsunuz. Patronlarınız veya genel müdürleriniz şirketlerin gidişatlarıyla ilgili mutlaka sizinle konuşuyorlardır.  Fenerbahçe futbol takımı ile ilgili durum da budur. 27 Nisan'da bu takım Çaykur Rizespor maçında şampiyon oldular. 2.5 ay gibi bir süre futbolcular ve teknik heyet tatil yaptı.
 
- Başkan olarak benim görevim, bu takıma neler yapması gerektiğini anlatmak. Bütün porsonele ödemler yapılmıştır. Bunun karşılığında sporcularımızdan geçmişi unutup yeni hedeflere bakmalarını isteriz. Bunları anlatmak, bunları söylemek, yönetim ve başkanın görevidir.
 
- Onu atıyorlar, bunu satıyorlar... Bunlar palavra... Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez. O özel hayatlar bu kulübe zarar vermeyene kadar ilgilendirmez.
 
-2. 5 ay boyunca Samandıra'da olanlarla ilgili gereken uyarıları yapmak bu yönetimin hakkıdır.
 
-  Burada bir başarı varsa, bu tamamen yönetim kuruluna aittir.
 
- İki gündür yapılan haberler hikaye... Söylüyorlar 'yeni hoca getiriyormuşum', parasını versinler getireyim.
 
- Ben kimsenin özel hayatıyla ilgilenmem. Sporcu, teknik adam fark etmez.
 
- Dedikodularla işi yürütmeye çalışıyorsunuz. Bu sporcular 2011'den beri onur mücadelesi yaptılar. Benim onlara kızma hakkım yok. Uyarılarda bulunuyorum. Bu futbolcuların hepsi çoçuğum yaşında.
 
- Hocayla da konuştum, fazlı izin vermeyelim, çalışalım dedim. Diğer personeli topladım. Onlara da konuştum.  Savurganlık yapmayın, diye konuştum. Çöp tenekesine yemek atmayın, insanlar aç dedim. Amirleriniz sizlerle bu tip konuşmalar yapmıyorlar mı? Ben bir kağıt fazla harcansa bunu söylerim.
 
- Bu çocuklar onurlu çocuklar, 2.5 ay tatil yaptılar, alışma dönemi zor oluyor. Çalışmalarının devam etmesini söyledim. Şampiyonlar Ligi'ne gideceğiz. Haklılığımız zaman içerisinde gözücecek. Siz bekleyin, sabırlı olun.
 
- Birisi hata yaptığında, onu uyarmak, kızmak, bağırmak benim görevim.
 
- Altyapılardaki farkı nasıl kapatacağımızı konuşuyoruz sabahtan beri. Yapılan 3 Temmuz operasyonu futbolun marka değerini kaybettirdi. İki senede 75 milyon dolar vergi ödedim. Bunları yazmıyorsunuz, Ersun hoca bilmem ne yapmış onu yazıyorsunuz.
 
- Ben arkadaş ve dostça uyarı yaparım, lütfen böyle haberler yapmayı kesin.
 
- Ben bugün misafirlerime bilet aldım.
 
SİZİN KADIN ARKADAŞLARINIZ YOK MU?
 
-Sizin kadın arkadaşlarınız yok mu? Erkek gibi soruyorum size... Yok mu? Bu tip şeylere girmeyin. Bunları sormak ayıp oluyor. Magazin gazeteciliğine izin vermem.
 
- Ben bir hata yaptığım zaman hesap veriyorum. Kongreye hesap veriyorum.
 
-  Hepinize teşekkür ediyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...