Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Ekim 2014 18:17

Aziz Yıldırım dev hedefi açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın hedeflerini açıkladı.

Aziz Yıldırım dev hedefi açıkladı
fenerbahçe, aziz yıldırım, hedef,

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın bu sezon hedefinin THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final oynamak ve Türkiye Kupası ile Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyonluk olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım ve kulüp yöneticileri Mahmut Uslu, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Selim Kosif, Fenerbahçe Ülker'in teknik heyet ve oyuncularıyla yemekte bir araya geldi. Yıldırım, yemekte yaptığı konuşmada yeni sezonda sarı-lacivertli takıma başarılar dileyerek, şunları kaydetti:

"Biz sporcularıyla, çalışanlarıyla, emekçileriyle bir aileyiz. Bugün sizlerle beraber olduk, bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz. Fenerbahçe Ülker için Fenerbahçe gibi bir güçlü kulüp, Ülker gibi güçlü bir grup bir araya gelmişlerdir. Bu hem bizler için, hem de Türk sporu için çok önemli bir olaydır. Şimdi hepimizin anlaması gereken bir olay var. Sayın Obradovic gibi değerli bir hoca, menajer ve böyle bir sporcu topluluğu mevcut. O zaman ne yapacağız; çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Hedef, THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final oynamak, Türkiye'de de Türkiye Kupası ve Türkiye Ligi'ni kazanmak, Fenerbahçe ve Ülker camiasını mutlu etmek."

Güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirten Yıldırım, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sizler hem dünyada hem Türkiye'de değerli sporcularsınız. Kaybetmenizin hiçbir bahanesi olamaz. Bir tek şekilde kaybedersiniz, ancak çalışmazsanız. Sizler kazandıkça bilin ki o salon ağzına kadar dolar, dışarıda da o kadar insan bilet bulmak için uğraşır. Bu da geleceğe maddi anlamda yatırım demektir. Türkçede bir söz var; 'almadan vermek bir tek Allah'a mahsustur' diye. Eğer sizler, insanları mutlu ederseniz insanlar da manevi haz alırlar. Onun için siz hep kazanmalısınız, insanları mutlu etmelisiniz onlar da sizi mutlu etsinler. Biz buradaki bütün topluluğa inanıyoruz. Hedeflediğimiz başarılara bu sene ulaşacağımıza bütün kalbimizle hem inanıyor hem de bunu sizlerden bekliyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...