Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Aralık 2014 18:59

Aziz Yıldırım Galatasaraylı ismi Fenerbahçeli yaptı

Kayseri’deki ‘1 Milyon Üye’ gecesinde başkan Aziz Yıldırım ile tanışan Müge hanım, 10 bin TL verip Fenerbahçe Kongre Üyesi oldu.

Aziz Yıldırım Galatasaraylı ismi Fenerbahçeli yaptı
aziz yıldırım, fenerbahçe, galatasarasay,

Müge Deliorman. Turizm Otelcilik mezunu, Kayseri’de CHP Kadın Kolları Başkanlığı yapmış. Koyu bir Galatasaraylı’ydı. Taa ki geçtiğimiz perşembe akşamına, Fenerbahçe’nin gecesine katılana, Aziz Yıldırım’la tanışana kadar. Eşi Hüseyin bey koyu bir Fenerbahçeli. Müge hanıma Fenerbahçeli olması için 24 yıldır ısrar ediyormuş, başaramamış. Eşinin 24 yıldır gerçekleştiremediğini Kayseri’de Aziz Yıldırım gerçekleştirdi, Müge hanımı Fenerbahçe’ye üye yaptı.
‘AZİZ YILDIRIM’IN GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEDİK BİLE’
Hikayeyi Müge Deliorman’dan dinleyelim: “Ben kendimce ciddi bir Galatasaraylı’yım. Ama rakiplere her zaman saygılı olmuşumdur. Eşim evde Fenerbahçe bayrağı asar, ben de Galatasaray. O 2 metrelik bayrak asar, ben gider 3 metrelik bayrak alır asarım. Ancak zaman zaman kızar ve gider Galatasaray bayrağını indirir. Ben yine de Fenerbahçe’nin bayrağını indirmem. Beni Fenerbahçeli yapmak için de 24 yıldır ısrar eder, durur. Asla kabul etmedim. ‘1 Milyon Üye’ projesi için Kayseri’de gece düzenleneceğini duyduğumuzda o geceye katılmaya karar verdik. Aziz başkanın burada olacağını bilmiyorduk, geleceğini de düşünmedik bile. Eşime ‘Aziz Yıldırım gelirse bu gece Fenerbahçe’ye üye olacağım’ dedim.”
‘ÖZGÜRLÜĞÜNDEN OLMA PAHASINA TAVIR KOYDU’
“Aslında eşime böyle söylememin nedeni Aziz Yıldırım’ın sergilediği dik duruş. Çok şeyler yaşandı bu ülkede ama Aziz Yıldırım’ın 3 Temmuz sürecinde dik duruşu vardı. Yaşananların sporla alakalı olmadığını görüyor, anlıyorduk. Bu süreçte tüm olumsuzluklara karşın, özgürlüğünden olma pahasına çok önemli bir tavır ortaya koydu. Aslında hepimiz adına bazı şeylere itiraz etti. Ben ve benim gibiler bu duruşu sebebiyle onu kendimize çok yakın hissettik. Düzenlenen bu gecede de Fenerbahçe Kongre Üyesi olarak daha önce tuttuğum takım olan Galatasaray’dan ayrıldım, artık Fenerbahçeli’yim.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...