Tgrt Haber
22 Ocak 2014 21:11

Aziz Yıldırım, 'Kalemimizi kırmışlar'

Aziz Yıldırım, "Hakkımızda ferman vermişler, fermana uyduk ve geldik. Kalemimizi kırmışlar, her şeye hazırız' dedi

Aziz Yıldırım, 'Kalemimizi kırmışlar'
aziz yıldırım,fenerbahçe,taraftar,aziz yıldırım hapis,yargıtay,spor,spor haberleri,aziz başkan,fenerbahçe başkanı aziz yıldırım,yıldırım,sabiha gökçen

2 Yıl 2 ay hapis cezası onanan Aziz Yıldırım kaçmadı Türkiye'ye döndü... "Hakkımızda ferman vermişler, fermana uyduk ve geldik. Kalemimizi kırmışlar, her şeye hazırız. Rahat olun. F.Bahçe son kaledir teslim olmaz." Yargıtay'ın 2 yıl 2 aylık cezasını onadığı F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, hükmün açıklanmasından 4 gün sonra ailesiyle tatil yaptığı Cannes'dan İstanbul'a döndü. Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki inanılmaz karşılama karşısında hüzün ve sevinci bir arada yaşadı. Havaalanında insan seli vardı. Yıldırım'ı taşıyan özel uçak dün akşam saat 21.10'da Sabiha Gökçen'e inmesine karşın, izdiham nedeniyle saat 22.00'ye kadar sürdü. F.Bahçe Başkanı kendisini bekleyen taraftarlara hitap edeceği otobüse binemedi.
SEVGİLİ FENERLİLER AZİZ YILDIRIM BEN
Yıldırım ancak 22.38'de güçlükle de olsa otobüse ulaştıktan sonra mikrofonu eline alıp "Sevgili F.Bahçeliler, Aziz Yıldırım ben. Hepinizi çok seviyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Ama lütfen birbirinizi ezmeden buradan çıkalım. Bize yakışanı yapalım lütfen rica ediyorum" diye uyarıda bulundu. Yıldırım'ın uyarısı üzerine taraftarlar biraz olsun otobüse akın etmeyi durdurdu.
ÖNÜMÜZDE DAHA BİRKAÇ GÜN VAR
Aziz Yıldırım, ardından Sarı-Lacivertli taraftarlara seslendi. Yıldırım'ın sözleri içinde yer alan "Önümüzde daha birkaç gün var" sözü dikkat çekti. F.Bahçe Başkanı ardından taraftarlara "Hep beraber konuşacağız, dertlerimizi anlatacağız. Beraber olacağız. Hakkımızda ferman vermişler, fermana uyduk geldik. Kalemimizi kırmışlar her şeye hazırız. Onun için rahat olun. Rahat olun F.Bahçe son kaledir teslim olmaz" diye hitap etti. Yıldırım ardından kendisini takip eden konvoyla birlikte 3 saati aşkın bir sürede Bağdat Caddesi üzerinden stada gitti.
GALATASARAY'I ANMADI BEŞİKTAŞ'A TEŞEKKÜR
Başkan Aziz Yıldırım’ı karşılayanlar arasında Beşiktaşlı taraftarlar da vardı. Yıldırım, Siyah-Beyazlı formaları görünce mikrofonu eline alıp, teşekkür etti. Yıldırım, otobüsten “Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle rakip takım seyircileri de gelmiş. Beşiktaşlılar var, onlara çok teşekkür ederim. Beşiktaşlı taraftarlara, destek veren diğer kulüplere, vicdanı olan herkese teşekkür ediyorum. Hep beraber yürüyeceğiz bu yollarda” diye hitap etti.

YILDIRIM GÖZYAŞLARI
Başkanlar da ağlar... Aziz Yıldırım'ın yurda dönüşünde duygu fırtınası yaşandı. Pasaport kontrolünden geçtikten sonra Sabiha Gökçen'in CIP salonunda kendisini bekleyen takımın yanına giden Yıldırım, gözyaşlarına hakim olamadı. Aziz Yıldırım, önce yerli ve yabancı bütün futbolcularla tek tek tokalaştı. Son olarak Teknik Direktör Ersun Yanal ile kucaklaştıktan sonra koltuğa çöktü, kaldı.
TARAFTARLARINI GÖRÜNCE YÜZÜ YİNE GÜLDÜ
Yıldırım, dakikalarca biraz hüzün, biraz da sevinç gözyaşı döktü. F.Bahçe Başkanı'nın bu görüntüsü, salonda bulunan yöneticileri de derinden sarstı. Ancak gözyaşları kısa süre sonra yerini tebessüme bıraktı. Yıldırım, kendisini karşılamaya gelen taraftarları görünce oldukça keyiflendi.

USLU: YENİDEN YARGILANACAĞIZ
F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, iddialı açıklamalar yaptı: "Başkanımıza 2 sene daha ceza söz konusu. Hukukun sonuna kadar mücadelesini vereceğiz. Eğer yeniden veya adil bir yargılanma olursa o zaman müteşekkir kalırız. İnşallah böyle bir şeyi çıkarır hükümetimiz. Çıkarmazsa da yapacak bir şeyimiz yoktur. Hukuk içinde sonuna kadar mücadelemizi yapacağız."
ON BİNLER KARŞILADI
Aziz Yıldırım'ı Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda taraftar karşıladı. Bağdat Caddesi'ndeki kalabalık ise şampiyonluk kutlamalarında bile yoktu

KIZGIN VE SAVDALI
Aziz Yıldırım gördüğü ilgi karşısında şunları söyledi: "Ömrünü F.Bahçe'ye adamış bu kızgın ve sevdalı adama yaşattıklarınız için sağ olun. Teşekkür ediyorum. Hiç merak etmeyin 16 yıl önceki Aziz Yıldırım neyse bugün de odur, yarın da o olacaktır."
AMATÖRLER BİLE GELDİ
F.Bahçe'nin tüm branşlardaki sporcuları kadınlar da dahil Aziz Yıldırım'ı karşılamak için havalimanındaydı.
İŞTE YIKILDIĞI O AN!..
Başkan, uçaktan indiğinde gayet metindi. Ancak futbolcularını karşısında görünce oldukça duygulandı.
TARİHTE EMSALİ YOK
Başkan Aziz Yıldırım'ın karşılanması F.Bahçe tarihindeki yerini aldı.
ANADOLU'DAN AKIN
Yurdun dört bir yanından F.Bahçeli taraftarlar Aziz Yıldırım'a koştular.
HAVAALANINA SIĞMADI
F.Bahçeli taraftarlar, Sabiha Gökçen'in çatısına kadar her yeri doldurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...