Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Şubat 2015 19:35

Aziz Yıldırım' salonda da protesto vardı

Turkish Airlines Euroleague'deki Türk derbisinde Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker'i karşı karşıya getiren maç öncesi tribünlerde protesto sesleri yükseldi.

Aziz Yıldırım' salonda da protesto vardı
aziz yıldırım,

 Abdi İpekçi Arena'daki mücadele öncesi kendilerine ayrılan bölüm dışındaki tribünlerden de bilet alan sarı-lacivertli taraftarlar, salon içine girdikten sonra yer değiştirerek bir arada toplandı. Fenerbahçeli taraftarlar, Efesli taraftarlar içinde kalmayarak bir araya geldiler.
 
ÖNCE YÖNETİM PROTESTO EDİLDİ
 
Taraftarların büyük bir çoğunluğu, basketbol maçını fırsat bilerek Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhine sloganlar attı. Futbol maçlarına girmeleri büyük ölçüde kısıtlanan taraftar grubu, "15 sene oldu, senin süren doldu, yeter artık Aziz, artık istifa", "Bu dünya ne sana, ne de bana kalmaz" şeklinde tezahüratlar yaptı.
 
BASKETBOL SALONUNDA "ALEX" TEZAHÜRATLARI
 
Alex De Souza'nın futbol takımından gönderilme şeklini hala protesto eden taraftar grubu, basketbol salonunda Alex lehine tezahüratta bulundu.
 
Fenerbahçeli taraftarlar, takım parkeye çıkınca ise büyük destek verdi. Takımı alkışlayan taraftarlar, kaptan Emir Preldzic ve diğer oyuncuları tribüne de çağırarak "şampiyon" diye bağırdılar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...