Tgrt Haber
04 Eylül 2015 22:04

Aziz Yıldırım, 'Volkan görev yapmaya hazır'

Aziz Yıldırım, Kazakistan maçı öncesinde taraftarların tepkisi nedeniyle stadı terk eden ve daha sonra milli takıma çağrılmayan Volkan Demirel'in tekrar ay-yıldızlı formayı giymeye hazır olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım, 'Volkan görev yapmaya hazır'
aziz yıldırım, fenerbahçe,

 Sarı-lacivertli kulübün projelerini tanıtmak için Ortaköy'de düzenlenen etkinlikte basın mensuplarına açıklamada bulunan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçta iyi oynadığını belirterek, "İyi oynadılar çok gol kaçırdılar. Bu futbol, olabilir. Letonya'yı yenememenin üzüntüsünü fazla yaşamamak lazım. Hollanda'yı yenmek için hazırlanmak lazım. Temennimiz milli takımın kazanması" diye konuştu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in maçtan sonra yaptığı açıklamada hakemden şikayetçi olduğunu hatırlatan Aziz Yıldırım, "Bundan sonra ben hiçbir zaman şikayet etmeyeceğim. Hep o şikayeti yayına koyacağız. Herkes görecek. Demek ki bir insanın canı yandığı zaman bazı söylemler yapabiliyor. Haklı mıydı? Bana göre haklıydı. Canımız yandığı için konuşuyoruz. Diğer kulüpler için de aynı şey geçerli. Bazı şeyler söyleyebiliyorsunuz. Karşılığı hemen ceza olmamalı. Ben bu sonucu çıkardım" ifadelerini kullandı.

"Volkan görev yapmaya hazır"

Aziz Yıldırım, A Milli Takım'ın Kazakistan ile yaptığı maç öncesinde taraftarların tepkisi nedeniyle stadı terk eden ve daha sonra milli takıma çağrılmayan kalecileri Volkan Demirel'in tekrar ay-yıldızlı formayı giymeye hazır olduğunu dile getirdi.

Volkan Demirel'in stadı terk ettiği dönemde, Fenerbahçe üzerinden milli takımlarda olmalarına rağmen oyuncularını yıpratma ve onlara karşı bir cepheleşme durumun olduğunu ileri süren Yıldırım, şunları kaydetti:

"O şartlarda Volkan psikolojik olarak rahatsızlığından dolayı Sayın Fatih Terim'e 'Böyle olaylar yaşandı beni bir daha çağırma' şeklinde ifadeler kullanmış. Bu ifade o gün için geçerlidir. Bugün Türkiye'nin ihtiyacı varsa, en formda kaleci Volkan ise ve öyle değerlendiriliyorsa, bu durumu değerlendirecek olan da milli takım teknik heyetidir. Böyle bir durum varsa, Volkan görev yapmaya hazırdır. Çağrıldığı zaman da milli formayı rahatlıkla giyecektir"

"Fenerbahçe, Ibrahimovic gibi oyuncuları alabilir"

Aziz Yıldırım, hayata geçirmeye çalıştıkları projelerle üst düzey oyuncuları alabilme imkanına sahip olacaklarını dile getirerek, "Messi ve Ronaldo kalitesinde oyuncuların gelebileceğinden bahsediyoruz. Değeri 300 milyon dolar ya da avro olan bir oyuncuyu alamazsınız. Paranız olursa alırsınız. Biz bu parayı bulursak gider teklifimizi yaparız. Onlar da kabul ederse gelirler. Fenerbahçe ,Ibrahimovic gibi oyuncuları, yıllık 14 milyon avro bütçesi var, her zaman alabilir. Ancak daha genç yıldızları alabilmeliyiz. Bütün Türk takımları yapmalıdır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...